"Programmet har nå åpnet påmeldingen, og søker selskaper særlig innen helse, energi og smart-tech, men også andre bransjer er velkomne."
Vis fakta

ITSA Connect Growth gir forelesninger fra øverste hylle og workshops der alle bidrar til å kna dine problemstillinger. Du får også anledning til å presentere deg for viktige investorer og partnere til akkurat din reise.    

Programmet er skreddersydd for og dedikert til vekstbedrifter i tidlig fase. Formålet er å gi bedrifter i SMB-segmentet flere verktøy, nettverk og tilgang til finansiering for å kunne utvikle selskapet til en internasjonal suksess.

Kompetanse og nettverk for å lykkes med vekst

Er du en startup moden for vekst? Helseklyngen er partner i ITSA Connect Growth. Det er et 20-ukers program som gir selskaper i vekstfasen viktig kompetanse og nyttige nettverk som verktøy for å nå målene. Søknadsfrist 14. september 2020.

– Programmet er for dem som innser at de trenger mer eller ny kompetanse, større nettverk og som trenger kapital innen de neste 6-12 månedene for å komme videre, sier Gry Isabel Sannes, som er leder for ITSA Connect Growth og inkubatoren i Validé.

Programmet har nå åpnet påmeldingen, og søker selskaper særlig innen helse, energi og smart-tech, men også andre bransjer er velkomne. En egen modul i programmet gir verdifull innsikt i «grønn vekst» og bærekraft.

– Hva er felles for slike «nesten-modne selskap»? Mangler de bare litt flaks?

– Felles utfordringer er markedstilgang, kjennskap til eget marked, hvordan få produktet fortere ut, kunnskap og forståelse om kapitalinnhenting og hvordan nettverk av kunder og «gode hjelpere» fungerer. Spør du selskap som har gjort reisen og lykkes, utgjør flaks under 10 prosent. Resten er beinhardt, strategisk arbeid, «timing» samt varig fokus på team, kompetanse og nettverk. Så vi kan legge bort fokus på flaksen og heller satse på hardt arbeid, sier Sannes.

ITSA CONNECT GROWTH: Dette programmet er skreddersydd for og dedikert til vekstbedrifter i tidlig fase.


Hva og hvem

ITSA Connect Growth gir forelesninger fra øverste hylle og workshops der alle bidrar til å kna dine problemstillinger. Du får også anledning til å presentere deg for viktige investorer og partnere til akkurat din reise.    

Programmet er skreddersydd for og dedikert til vekstbedrifter i tidlig fase. Formålet er å gi bedrifter i SMB-segmentet flere verktøy, nettverk og tilgang til finansiering for å kunne utvikle selskapet til en internasjonal suksess.

Validé er rangert som en av Norges beste inkubatorer. Vi har 20 års erfaring med å utvikle og å investere risikokapital i nye selskaper. Validé er spesialister i tidlig fase og har en nåværende portefølje på rundt 80 selskaper, og har tidligere kjørt seks ITSA-programmer.

Connect Vest skal bidra til arbeidsplasser og utvikling av morgendagens næringsliv på Vestlandet innenfor bærekraftige rammer. Connect finnes i dag over hele verden og Connect Vest har jobbet med innovasjon, gründere og vekstbedrifter siden 2001. Vårt nedslagsfelt er Rogaland og Vestland fylker, hvor vi har 200 medlemsbedrifter og 85 tidligfaseinvestorer.

Connect er en slagkraftig aktør i innovasjonsmiljøet på Vestlandet med flere tjenester til både gründere- og vekstbedrifter, samt små og mellomstore bedrifter i vekst og omstilling. Vi er en non-profit organisasjon og vårt overordnede mål er å legge til rette for morgendagens næringsliv og å skape arbeidsplasser.

 

LEDER: Gry Isabel Sannes er leder av ITSA-programmene og av inkubatoren i Validé. -Å gi bærekraftmålene forkjørsrett i forretningsutvikling er rette vei å gå. ITSA Growth gir innføring i bærekraftsstrategi, sier hun. (Foto: Hilde Garlid)

Dette sier tidligere deltakere:

«ITSA Growth har vært en fantastisk hjelp for AniPort, gjennom deres enorme nettverk fikk vi innhentet kapital fra erfarne og solide investorer. Validé tilbyr et kreativt og kompetent miljø med mange kunnskapsrike mennesker som har et unikt engasjert for gründere. Tusen takk til alle i Validé! Vi digger dere – » Karoline Solheim, CEO i Aniport

 

«When growing a company in an extremely competitive industry, like the energy storage market, we have no time to loose. Therefore it was no doubt for Beyonder to attend ITSA Growth after we were introduced to the topics and the experienced partners in the program. We needed an arena where we could test and experiment “off the record” our busines concepts without having fear to fail and at the same time build relationship to potential new business partners. ITSA Growth is highly recommended by the Beyonder management team for all companies that aim for this opportunity.» Bjarte Magnussen, CFO i Beyonder

Søknadsfrist: 14. september 2020 Programstart: 14. oktober 2020

Hvem kan søke? • Selskaper i tidlig vekst • Selskaper registrert i Norge • Selskaper som planlegger å hente kapital • Team med dedikasjon til å vokse

Praktisk læring og veiledning Vi tror sterkt på nettverksmøter, deling av erfaring og praktisk veiledning. Vi tar inn finansieringspartnere, bransjepartnere, akademiske partnere og nøkkelpersoner for veiledning, nettverk, tilbakemelding, foredrag og workshops.

Programinnhold og datoer 14.10 & 15.10: Mennesker, adferd, kultur

02.11 & 03.11: ESG – Bærekraft & Business

24.11 & 25.11: Finansiering og økonomi

15.11 & 16.11: Marked, salg & kunder

12.01 & 13.01: Strategier for vekst - Digital teknologi og analyser

02.02 & 03.02: Strategier for vekst - Investoruniverset

18.02: Salg og forhandlinger

25.02: Demo Day

Hvor? Innovasjonspark Stavanger samt i lokalene til våre samarbeidspartnere.

Program avgift: 28.000, - NOK pr. selskap.

Påmelding her: ITSA Connect Growth 2020

Lær mer om programmene: www.valide.no www.itsaccelerator.com

 

 Tekst og foto: Hilde Garlid, Validé.


Arkiv