"Vår velferdsplattform Hepro Respons skal bistå kommunenes tjenestemottakere med å få rett medisin til rett tid."
- Geir Tore Jakobsen, administrerende direktør i Hepro
Vis fakta

Selskapet Hepro ble etablert i 1987.

Det er en kompetansebedrift som utvikler, produserer og leverer tekniske hjelpemidler og velferdsteknologi.

Visjonen er å gi personer med helseutfordringer muligheten til å klare seg selv, delta aktivt i egen hverdag og til å bo lengst mulig hjemme. Selskapet vil gi følelsen av frihet og mestring, og samtidig ivareta de trygge, gode rammene i hverdagen.

Hepro som leverandør er opptatt av å kunne tilgjengeliggjøre gode løsninger og tjenester som kan imøtekomme behovene.

Selskapet har 70 ansatte og er eid av Addlife AB. Hovedkontoret ligger på Rognan, men selskapet har virksomhet i hele landet samt eksport.

Nettside: https://www.hepro.no/index.html

– Denne avtalen er strategisk veldig viktig for Hepro

Hepro inngår avtale med 62 kommuner innen medisineringsstøtte. Verdien er estimert fra oppdragsgiver til å være mellom 100 og 400 millioner kroner i avtaleperioden.

I en pressemelding opplyser selskapet om den svært viktige avtalen mellom Hepro og 62 kommuner.

– Denne avtalen er strategisk veldig viktig for Hepro og helt i tråd med våre mål om å være en markedsledende totalleverandør innenfor velferdsteknologi i Norge. Her vil 62 norske kommuner få nyte godt av løsninger fra Dignio, Evondos og iZafe som med eller uten integrasjon med vår velferdsplattform Hepro Respons skal bistå kommunenes tjenestemottakere med å få rett medisin til rett tid. Hepro tilbyr også kommunene gjennom rammeavtalen å benytte seg av vårt mobile opplæringsverktøy for kunnskapsbasert implementeringsstøtte. Dette kan vi tilby gjennom en avtale vi i slutten av 2019 signerte eksklusivt med Dynamisk Helse og som nå ytterligere 62 kommuner i Norge kan benytte seg av. Vi gleder oss til å starte leveransene her og et mangeårig godt samarbeid, sier Geir Tore Jakobsen, administrerende direktør i Hepro.

STRATEGI: Målet til Hepro er å være en markedsledende totalleverandør innenfor velferdsteknologi i Norge. Da er en avtale med 62 av landets kommuner et viktig steg i rett retning for Geir Tore Jakobsen,administrerende direktør i Hepro. (Alle foto: Hepro)

I løpet av avtaleperioden på totalt fire år er Hepro eneste leverandør av medisineringsenheter både for enkeltdose og multidose til deltagende kommuner. Verdien er estimert fra Oppdragsgiver til å være mellom 100 og 400 millioner kroner i avtaleperioden.

Kommunene som deltar er: Østre Toten kommune er vertskommune for denne anskaffelsen, og avtalen gjelder Østre Toten kommune samt følgende kommuner: Smøla, Kragerø, Øystre Slidre, Vestre Slidre, Etnedal, Vang, Sør-Aurdal, NordAurdal, Averøy, Dovre, Ringerike, Ullensaker, Kvitsøy, Sør-Fron, Nordkapp, Narvik, Drangedal, Vågan, Flakstad, Moskenes, Værøy, Kristiansund, Hurdal, Stad, Nannestad, Rana, Brønnøy, Alstahaug, Leirfjord, Sandefjord, Skjåk, Tromsø, Kongsvinger, Sør-Odal, Nord-Odal, Åsnes, Grue, Eidskog, Harstad, Gjøvik, Fauske, Hamar, Løten, Stange, Gjerdrum, Nord-Fron, Tysnes, Nes, Eidsvoll, Vestre Toten, Søndre Land, Nordre Land, Bardu, Vestby, Evenes, Sørreisa, Tokke, Vinje, Kviteseid, Fyresdal og Nissedal.

Arkiv