Gode innspill til Bergen kommune i krisesituasjonen

Gode innspill til Bergen kommune i krisesituasjonen

Her får du opptak og presentasjoner fra webinaret med Bergen kommune. Imponerende mange deltok og kom med nyttige innspill til løsninger.

I den utfordrende situasjonen samfunnet befinner seg i, inviterte NSCC, Høgskulen på Vestlandet og Bergen kommune til dialogmøte for å diskutere og belyse løsninger og muligheter.

Det var nærmere 80 deltakere på webinaret, og 38 skriftlige innspill kom inn i forkant av møtet.

NSCC sender inn alle innspill som kom inn, og Bergen kommune vil tilstrebe å komme med raske tilbakemeldinger. Innspill med nasjonal interesse vil bli sendt videre til Direktoratet for e-helse.

Få med deg opptak fra hele webinaret her:

Dagens situasjon er særdeles utfordrende for næringslivet, og i den forbindelse ber byrådet i Bergen om konkrete forslag til tiltak, prosesser eller prosjekt hvor Bergen kommune kan gjøre en forskjell.


Større handlingsrom

Vidar Aarhus fra næringsseksjonen i kommunen opplyser at handlingsramma nå er større for å starte opp gode initiativ. Byrådet i Bergen legger fram en tiltakspakke med en verdi på minst 210 millioner kroner. Målet med pakken er å lette byrden for næringslivet og sikre aktivitet under og etter koronakrisen.

LES MER: Lokal tiltakspakke for koronarammet næringsliv i Bergen


Under finner du alle presentasjonene som ble presentert under webinaret.

Arkiv