"Håpet er at online.demoday.no skal bli en digital arena som vil gjøre det enklere for investorer og oppstartsbedrifter å få kontakt med hverandre."
- VIS
Vis fakta

online.demoday.no ble lansert 7. april 2020.

Samarbeidspartenere bak initiativet:

 • Momentum
 • Dealflow
 • Angel Challenge
 • Victrix
 • Escalon
 • Connect Vest
 • DNB
 • Miles
 • NCE Finance Innovation
 • Innovasjon Norge
 • Norwegian Smart Care Cluster

Digital plattform for investorer og oppstartsbedrifter

​Denne digitale møteplassen gjør det enklere å koble oppstartsbedrifter og investorer. ​​VIS har laget portalen, der Norwegain Smart Care Cluster og en rekke andre samarbeidspartenere er med på laget.​

Nyvinningen heter online.demoday.no. Covid-19-krisen har gjort det litt mer utfordrende for oppstartsbedriftene å finne frem til investorene. Og omvendt. Det har derfor vært helt nødvendig å skape nye møteplasser for disse aktørene. Håpet er at online.demoday.no skal bli en digital arena som vil gjøre det enklere for investorer og oppstartsbedrifter å få kontakt med hverandre. Det skriver VIS på sine nettsider.

HER FINNER DU PORTALEN: online.demoday.no

Portalen ble lansert i en direktesendt websending på online.demoday.no 7. april. Utviklingsminister Dag Inge Ulstein (KrF) stod for den offisielle åpningen. Han la vekt på at det er viktig å se muligheter selv når vi nå står i en krise.

Se lanseringssendingen

Ulstein var en av flere som deltok i lanseringssendingen 7. april. Klikker du deg inn i videovinduet under treffer du blant annet gründerne Kariann Berg (Kaukus) og Adam Skårvik (ROOMR) som forteller om sine utfordringer i forbindelse med Covid-19-krisen, og hvilke muligheter de håper at online.demoday.no skal gi deres selskaper.

Lansering online.demoday.no from VIS on Vimeo.HOVEDBILDE: Dag Inge Ulstein (KrF) under den offisielle åpningen. Her sammen med Ove Gjelsvik, prosjektleder for online.demoday.no hos VIS. (Foto: VIS)

Arkiv