"Vi har kommet opp med en løsning som enkelt kan supplere planlagt aktivitet uten at det tar for mye tid og ressurser. Brukerne kan utføre aktiviteten hvor og når de vil."
- Frode Søreide, senior rådgiver og gründer hos Mediafarm AS

Mediafarm hjelper med rask digitalisering av kurs

Trenger du hjelp til å digitalisere kursmateriell? Med Mediafarm ZAPP kan du raskt løse utfordringen.

– Vi tilbyr kompetanseøkende tiltak via nett, der vi raskt kan omdanne klasseromskurs om til nettkurs. Relatert til den pågående pandemien kan det være avgjørende for bedrifter å komme raskt ut med alternative løsninger, sier Frode Søreide, senior rådgiver og gründer hos Mediafarm AS.

Han estimerer at 99 prosent av planlagte aktiviteter kan gjennomføres via nettbaserte løsninger, og på den måten kan bedriftene holde hjulene i gang selv om deltakerne ikke kan møte fysisk.

DIGITALT: Mediafarm står klare til å digitalisere kursinnhold med løsningen Mediafarm ZAPP. (Alle foto: Mediafarm.)


Les mer om løsningen Mediafram ZAPP: ZAPP Nettside og ZAPP Digital læring

– Det verste for alle er at vi avlyser alt. Derfor har vi kommet opp med en løsning som enkelt kan supplere planlagt aktivitet uten at det tar for mye tid og ressurser. Brukerne kan utføre aktiviteten hvor og når de vil. De enste de trenger er tilgang på en nettleser, forteller Søreide.

Tilbudet om Mediafarm ZAPP er nylig lansert, og selskapet merker allerede stor interesse for løsningen.

Han ser at mange kan ha et behov for kompetanseheving i forbindelse med utbruddet av coronaviruset. Blant annet mobiliserte helsearbeidere, som ikke har vært aktive på en stund, og trenger en oppdatering i faget sitt.

– Vi i Mediafarm samarbeider i øyeblikket med SAFER om digitalt beredskapskurs, for å forebygge Covit-19 smitte, sier Søreide.

LES MER: Gjør læring til en opplevelse


Arkiv