EU-kommisjonen ønsker søknader fra bedrifter som kan bidra i coronautbruddet

15. mars 2020

EU-kommisjonen ønsker søknader fra bedrifter som kan bidra i coronautbruddet

Her kan bedrifter i oppstartfasen og små og mellom store bedrifter søke midler. Søknadsfristen er like rundt hjørnet, nemlig 18.mars. EU-kommisjonen etterlyser bedrifter som kan bidra til bekjempelsen av coronaviruset.

EU-kommisjonen etterlyser oppstartbedrifter og små og mellomstore bedrifter med teknologier og nyvinninger som kan hjelpe i behandling, testing, overvåking eller andre aspekter av coronavirusutbruddet.  Det haster å sende inn en søknad. Søknadsfristen er nemlig knapp. Fristen for å søke EIC Accelerator er 17:00 onsdag 18. mars (lokal tid i Brussel). 

Det ikke er noen forhåndsdefinerte tematiske prioriteringer under denne søknadsrunden, og søkere med relevante innovasjoner i forhold til coronaviruset vil bli evaluert på samme måte som andre søkere. 

MER INFORMASJON: Informasjon og søknad (engelsk)

LES MER: 30 millioner kroner til forskning på koronavirus-utbruddet

LES OGSÅ: Hvordan kan teknologi forebygge spredning av smitte?

Arkiv