"Jeg håper du vil bruke noen minutter på å fortelle hvordan du opplever samarbeidet, og kan love at du vil bli hørt og fulgt opp."
- Arild Kristensen, leder av Norwegian Smart Care Cluster

Hjelp oss å bli bedre

– Hvorfor gjør vi dette? Jo – rett og slett fordi vi blir flinkere av å lytte til medlemmene våre. Og når vi blir flinkere, kan vi levere enda bedre verdi for dere, sier Arild Kristensen, leder av Norwegian Smart Care Cluster.

Fredag 27. november starter vi årets medlemsundersøkelse hvor du fra din bedrift/organisasjon er invitert til å delta.

– Dette er en vinn-vinn-situasjon, med andre ord. Dette er en litt annerledes undersøkelse enn det du er vant med. Hvert enkelt svar blir en kort åpen rapport som vi vil benytte i planleggingen av vår oppfølging av dere samt aktiviteter i 2021. Vi både tåler og trenger ærlige tilbakemeldinger, sier Kristensen.

Vi benytter en ekstern samarbeidspartner for å sikre at dette håndteres ryddig og profesjonelt. Invitasjonen til undersøkelsen som du får fredag 27. november kommer fra epostadressen terje @survey.markedsforingshuset.no.

– Jeg håper du vil bruke noen minutter på å fortelle hvordan du opplever samarbeidet, og kan love at du vil bli hørt og fulgt opp. Hvis du ikke er rett person til å svare ber vi deg videresende undersøkelsen til rette vedkommende, sier Kristensen.

Klyngeteamet sier på forhånd tusen takk for hjelpen!

Arkiv