"I år bli konferansen gjennomført digitalt"

DNB Nordic Healthcare Conference byr på unike muligheter

Fram til 25. oktober er det mulig å søke om å presentere under DNB NXT Healthcare Venture Session for oppstarts- og skaleringsbedrifter. Dette er en unik mulighet til å møte investorer og potensielle partnere.

Denne konferansen har blitt en av DNBs viktigste arrangement innen helsesektoren. I år bli konferansen gjennomført digitalt grunnet covid-19. Sett av datoen 15. desember til konferansen som vil bestå av to sesjoner: Listed Session og DNB NXT Healthcare Venture Session.


Muligheter for oppstarts- og skaleringsbedrifter

Fram til 25. oktober kan selskaper søke om å presentere seg under DNB NXT Healthcare Venture Session. Arrangørene beskriver dette som en unik mulighet til å møte investorer og potensielle partnere. Denne sesjonen arrangeres i samarbeid mellom DNB og Norway Health Tech.

MER INFORAMSJON FINNER DU HER

LENKE TIL SØKNADSSKJEMA

Merk deg at registeringen til selve konferansen starter i begynnelsen av november.

Arkiv