""
-

DN kartlegger Norges fremste gründerselskap

Det finnes ingen god oversikt over oppstartsselskap og vekstselskap i Norge. Derfor tar Dagens Næringsliv på seg oppgaven å synliggjøre bredden i oppstarts-Norge. NSCC har rikelig med innovative oppstartsselskap blant medlemmene våre. Meld deg på.

Dagens Næringsliv (DN) kartlegger og kårer Norges fremste gründerselskaper

Du og ditt selskap kan bli med på listen over Norges mest spennende oppstartsselskaper og vekstselskaper- og kåringen av årets mest imponerende fremgang.

Det finnes ingen god oversikt over oppstartsselskaper og vekstselskaper i Norge, og både gründere, investorer og store selskaper som vil henge med i utviklingen risikerer å gå glipp av gode muligheter. Derfor ønsker DN å synliggjøre bredden i oppstarts-Norge, samt å gi ekstra oppmerksomhet til de mest spennende.

Oversikten vil bli presentert i løpet av noen uker og vil dessuten danne grunnlag for en kåring av de selskapene som imponerer mest, med egne kåringer for oppstartsfase og vekstfase.

DN ønsker å gjøre informasjonen tilgjengelig for publikum, samt bruke den i vår journalistikk, så alt som ikke er merket annerledes kan bli publisert. Legg til eventuelle upubliserbare meldinger til juryen nederst. Skjemaet fylles ut av selskapets ledelse/styre selv, eller etter avtale med disse.

Les artikkelen fra DN: DN kartlegger og kårer årets fremste gründere

Group 2ArkivNSCC_LogoLinkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListFill 1Facebook-04fbGroup 3Fill 1Page 1Group 125Group 68 Copy 6Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterList