"Jeg regner med at når selskapene har gjennomført analysen, og fått konkrete råd fra de tyske spesialistene, vil de vite hvordan de skal komme seg inn i det tyske helsemarkedet og bygge relasjoner som vil hjelpe de videre"
- Seniorkonsulent Karen Lindegaard i Welfare Tech.

22 nordiske selskap tilbys gratis markedsanalyse

Er det din bedrift klar for det tyske markedet, og er det tyske helsemarkedet klare for å ta imot ditt produkt? Delta i gratis markedsanalyse som vil gi deg innsikten du trenger for å vurdere om du bør satse i Tyskland.

ME-MAST analyse – dokumentert evaluering

Markedsanalysen baserer seg på ME-MAST modellen. ME-MAST er en markedsorientert tilpasning til den anerkjente MAST evalueringen (Model for assessment of telemedicine). Gjennom analysen vil selskapet ditt få tilbakemeldinger fra Karen Lindegaard og Florian Ege fra Welfare Tech. Etter gjennomført analyse vil selskapet ditt få tilgang til en tysk spesialist for videre diskusjon.


Deltakelse i markedsanalysen er gratis

Det koster ingenting å delta i markedsanalysen som er en del av prosjektet Digital Health & Care 4.0. Programmet tar sikte på å forberede de nordiske helse- og velferdsteknologiselskapene for det tyske helsemarkedet, og gi de bedre innsikt i markedet før de investerer penger og tid i markedsinnsikt og entry strategi. Men det er ikke et krav at selskapet har deltatt i øvrige aktiviteter knyttet til Digital Health & Care 4.0 for å bli med på markedsanalysen, alle nordiske helse- og velferdsteknologiselskaper er velkomne til å delta.

Meld deg på i dag!

Det er et begrenset antall plasser på markedsanalysen, og første mann til mølla prinsippet gjelder. Påmeldingsfrist er satt til 15. november 2019, men vi anbefaler at du registrerer deg så snart du kan da plassene fyller seg fort opp.

Meld ditt selskap på i dag ved å kontakte Karen Lindegaard i Welfare Tech. Send e-post til Karen

ME-MAST analysen er en aktivitet i programmet Digital Health & Care 4.0 som støttes av Nordic Innovation og de nordiske statsministre under initiativet «Nordic Solutions to Global Challenge Initiative». Les mer om Digital Health & Care 4.0

Arkiv