Hvordan konkurrere globalt

28. jan. 2019

Vis fakta

Globalt akselerasjonsprogram fra Innovasjon Norge

Globale akselerasjoner

Hvordan konkurrere globalt

Global suksess er mulig, men du må kunne konkurrere med de beste! Innovasjon Norges akseleratorprogram introduserer deg til mennesker, innsikt og metoder som forbereder deg på hva det virkelig vil si å konkurrere. i et globalt marked.

Innovasjon Norge tilbyr en rekke globale akseleratorprogram som skal hjelpe oppstarts- og vekstbedrifter å konkurrere og vokse i et internasjonalt marked. Det er mulig å melde seg på akseleratorprogram, inkubatorer og entreprenørprogram både i London, Silicon Valley, Boston og New York.

-Dette er en mulighet som gründere i klyngen har til å lære mer om den globale konkurransen. Total kostnad for programmene er ca 120.000 kroner pr person. De som får bli med betaler rundt 20.000 kroner (litt forskjellig fra program til program) samt reise og opphold, sier Hans Kristian Torske i Innovasjon Norge.

Litt fra programmene:

Tech City Executive Accelerator (TEA) London

Bli med til et av verdens fremste miljøer for teknologi og idéutvikling på inkubatoren Level 39 i London. Her blir du og ditt selskap utfordret til å tenke nytt og utvikle en offensiv vekststrategi.

Tech Incubator (TINC) Silicon Valley

Jobber du i en teknologisk oppstartbedrift med internasjonale vekstambisjoner? Innovasjon Norges inkubator i Silicon Valley hjelper deg å validere og teste løsningen din i et av verdens mest konkurranseutsatte teknologimarkeder.

Global Entrepreneurship Training (GET), Boston

Møt noen av verdens mest anerkjente forelesere og professorer innen gründervirksomhet på dette ukeslange kompetanseprogrammet ved Babson College i Boston.

Entrepreneurial Marketing New York (EMNY)

Bli med til en av verdens raskest voksende oppstartbyer og lær hvordan du får struktur og fart på skaleringen i ditt selskap.

Innovasjon Norge Growth Challenge

IN Growth Challenge er programmet for deg som har etablert et selskap i startfasen og har ambisjoner om å vokse og satse i nye markeder. Lær hvordan du henter penger fra investorer, når ut til flere kunder, og utvikler en vekststrategi for ditt selskap.


Les mer: Globale akselerasjoner

Arkiv