"Som en del av Validé sitt program om å utvikle «Grunderskap i klynger» har vi gleden av å invitere klyngemedlemmer i Norwegian Smart Care Cluster til å delta i ITSA"
- Gry Isabel Sannes, ITSA-leder
Vis fakta

Du kan søke her: ITSA #5

Søknadsfrist: 31. oktober 2018

Ta kontakt med:

Gry Isabel Sannes

Manager, ITSA - Ipark Tech Startup Accelerator

m: +47 40 87 20 75

e: gryisabel@valide.no

w: www.valide.no www.itsaccelerator.com

f: www.facebook.com/valide.no www.facebook.com/ITSAccelerator

ITSA-trening for helse og energi startups

ITSA er et 12 ukers intensivt forretningsutviklingsprogram for Tech Startups. ITSA er Validé sin aksellerator, og det er femte gang den kraftige motoren gir forretningsfart til startup-selskaper. I år er tema helse, energi og passion.

Den femte akselleratoren settes i gang 15. november, og gir full gass i 12 intensive arbeidsuker fram til 15. februar 2019. Programmet tar opp 10 startups i hver runde, og i år ser arrangørene særlig etter tech-selskap innen helse, energi og passion.


Solid mulighet for klyngeselskap

-Som en del av Validé sitt program om å utvikle «Grunderskap i klynger» har vi gleden av å invitere klyngemedlemmer i Norwegian Smart Care Cluster til å delta i ITSA, sier Gry Isabel Sannes, som er leder og utvikler av ITSA-programmet.

- NSCC er samarbeidspartner av ITSA, og med et program med særlig fokus på tech-selskap som utvikler produkter og tjenester innen helse, håper vi at klyngemedlemmer her ser en mulighet her til å få fart på forretningsmodellen sin, sier Arild Kristensen, daglig leder i Norwegian Smart Care Cluster og ansvarlig for helseinkubatoren i Validé

-Målet med ITSA er å gi selskapene i programmet tilgang til de resurssene vi av erfaring vet et selskap trenger for å komme raskere ut i markedet. Det er femte gangen vi kjører programmet og programmet anbefales av blant annet Innovasjon Norge, sier Sannes, som sammen med Sean Paul Shanor er programansvarlig.


Avslutter med investorpresentasjon

Den siste dagen, 15. februar, blir det arrangeres Open Demo & Pitch Day Competition der en jury velger ut tre selskap som blir tilbudt en investering fra Validé. I år tilbyr Validé to investeringer på henholdsvis 200.000 NOK og 100.000 NOK.

-På avslutningsdagen kommer investorer og partnere fra nettverket til ITSA. Da fyller vi hele aulaen i Måltidets hus i Innovasjonsparken med kompetente og interesserte investorer, sier Gry Isabel Sannes.

Søknadsfristen er 31. oktober, med programoppstart 15. november 2018.

Du kan søke her: www.itsaccelerator.com

Det er 10 selskaper blir tatt opp i programmet og påmeldingskostnadene er 20.000 NOK pr selskap som deltar.


Intense uker

I løpet av de 12 ukene akselleratoren går, samles alle deltakerne en gang i uka til en fulldagsprogram med pitchetrening, tilbakemeldinger, workshops, forelesninger, mat og mingling med forretningspartnere og mentorer som er tilknyttet programmet.

-Alle workshopsene og forelesningene er desinget for å gi startups kunnskap, nettverk og erfaringer slik at de kan aksellererer sin egen forretning, sier Sannes.

For informasjon om programmet les vedlegg.

Ta kontakt med:

Gry Isabel Sannes

m: +47 40 87 20 75

e: gryisabel@valide.no

Relaterte dokumenter:

Arkiv