Disse åpner Helseteknologikonferansen

08. jan. 2018

Disse åpner Helseteknologikonferansen

Bente Brunsgård, seksjonsleder i Tekna, Katrine Myhre daglig leder i Norway Health Tech og Arild Kristensen, daglig leder i Norwegian Smart Care Cluster åpner Helseteknologikonferansen på Gardermoen 16. mars.

-Programmet for Helseteknologikonferansen 2018 er praktisk talt ferdig. Vi er kjempefornøyde. Programmet er skikkelig aktuelt og fylt til randen med prosjektcaser og teknologi, sier Arild Ulset i Tekna.

Tverrfaglig nyttekonferanse
Helseteknologikonferansen er en tverrfaglig møteplass for alle som jobber med helseteknologi, enten det er på sykehus, i kommunene, i forskningsgrupper eller i industrien. Ansatte i det offentlige vil også ha stor glede av arrangementet.

Akkurat nå gis det god grupperabatt for early birds. Da kan du melde på fire personer til prisen for tre, men det må skje fort - før 15. januar.

Det er tredje gang Norwegian Smart Care Cluster er medarrangør sammen med Tekna og Norway Health Tech til denne konferansen, som har utviklet seg til å levere et mangfoldig og rikt innhold for mange ulike bidragsytere innen helseteknologifaget.


Norsk kunnskapsnæring
For realitetene rykker stadig nærmere. Eldrebølgen setter vår offentlig finansierte helsetjeneste under press og vi er nødt til å finne smartere løsninger for å sikre et godt helsetilbud til alle. Ny helse- og velferdsteknologi kan både kutte kostnader og skape bedre tjenester, og det mangler ikke på pilotprosjekter: Utfordringen er å få innovasjonen på vingene og realisere gevinster. Hvordan får vi til det – og hvordan griper vi muligheten til å bygge en ny norsk kunnskapsnæring basert på innovasjon i helse? Det er det store spørsmålet som denne konferansen og alle dens aktører, setter søkelyset på.

På konferansen får du blant annet lære mer om dette:

  • Nye trender i helse- og velferdsteknologi
  • Hvordan lykkes med tjenesteinnovasjonsprosjekter i primær- og spesialisthelsetjenesten?
  • Inspirerende caser på innovasjon og nye tjenester i helse
  • Rammebetingelser for innføring av ny teknologi og løsninger i helse

Det blir også parallellseminarer for å få klemt inn enda mer målrettet innhold; ett for primærhelsetjenesten og ett for spesialisthelsetjenestene.


Nyttige lenker
Hele programmet finner du her:

Helseteknologikonferansen 2018

og påmelding gjør du her:

Jeg/vi melder oss på Helseteknologikonferansen 2018

Kjenner du ikke til dem som skal holde åpningsforedrag? Still forberedt. Her er lenker til alle foredragsholderne:

Foredragsholdere

Arkiv