Bli med på NSCC-fellesstand på Vitalis

30. jan. 2018

Bli med på NSCC-fellesstand på Vitalis

24. til 26. april arrangeres Vitalis i Gøteborg. Det er Nordens ledende konferanse og messe om e-helse. NSCC bidrar til at medlemsbedriftene får vist seg fram. Uten kostnader kan dere delta på NSCC sin fellesstand.

-Vi har fått penger fra Innovasjon Norge til en ny stand som har til formål å vise fram klyngen vår. Når vi i april drar til Vitalis, får åtte medlemsbedrifter profilere seg her kostnadsfritt, sier Arild Kristensen, leder av Norwegian Smart Care Cluster. Dersom flere enn åtte melder sin interesse, vil klyngeledelsen velge ut hvem som deltar, så her gjelder det å melde sin interesse raskt, og innen 7. februar.

Andre utgifter som til reise og opphold, deltakelse på konferansedalen av Vitalis og profileringsmateriell som dere ønsker å ha med, dekkes av bedriften selv.

Bedriftspresentasjoner på storskjerm

-På standen vil det være en stor vegg (lerret på 7x4 meter) hvor det vises videoer eller annet visuelt materiell som bedriftene ønsker å presentere på en større flate. Bedriftene plasseres i midten på standen med fire plasser på hver side. I taket er det en lysrigg for lyssetting av standen, sier Bjørn Grønning, arrangementsansvarlig i NSCC.

Det legges også opp til et lite kafe-hjørne for å få folk til å stoppe for å slå av en prat.

På hver bedriftsstand blir det en vegg til plakat eller lignende, et enkelt skap/bord og en barkrakk.  - Vi ønsker at hver bedrift som blir med blir presentert på storskjermen på standen med en produktfilm som dere allerede har, eller som dere lager før konferansen. Eventuelt kan dere presentere dere her med stillbilder eller powerpoints hvis dere ikke har videomateriale tilgjengelig, sier Grønning.

Bedriftspresentasjonene kjøres i loop. Det vil være mulig å ha flere video for hver bedrift.

-Kom gjerne med forslag til hvordan vi best mulig får presentert bedriftene på denne storskjermen. Vi håper at dette kan være et interessant blikkfang og skape nysgjerrighet for den norske klyngen for dem som mingler rundt på messen, sier Grønning.

Lyst å være med? Da er fristen for å melde din interesse 7. februar. Send en epost til bjorn@smartcarecluster.no

For mer informasjon om Vitalis:

Storsamling fra Norden

Vitalis arrangeres i Gøteborg i Sverige og er Nordens ledende konferanse og messe om e-helse og fremtidens pleie og omsorg. Her møtes over 4500 representanter fra kommuner, fylker, privatpersoner, myndigheter, akademi og industri for kompetanseutvikling, erfaringsutveksling og inspirasjon. Vitalis tilbyr en unik helhet med et sterkt konferanseprogram, kombinert med en stor utstilling.

Det er tilbud om «match making» på messen. De bedriftene som kan tenke seg å delta her, må melde seg på.

Påmelding her:

Arkiv