​IMATIS er nå i full produksjon i Australia!

28. aug. 2017

​IMATIS er nå i full produksjon i Australia!

I Adelaide i Australia har de nå åpnet sitt nye sykehus, og det er proppfullt av teknologi fra Norge. Sonitor og IMATIS har eksportert Norsk- utviklet teknologi i verdensklasse.  Sonitor har levert sin ultralyd baserte posisjoneringssystem, og  Imatis har to store leveranser til Sykehuset: 
1. Integrasjon- og meldingstjener for hele sykehuset, mobilitet med portør, rengjøring og alle tekniske tjenester, lokaliseringsinformasjon (basert på Sonitor) mobilt pasientsignal og sengepost whiteboard. Denne leveransen er utført i samarbeid med HPE (DXC). Kontrakten er en del av PPP (privat partnerskap) kontrakten som leverer infrastruktur og hele bygget ti SA Health, en 30 års kontrakt.
2. Imatis har og en egen kontrakt med SA Health der de har leveransen for pasient logistikk, resurs planlegging, finn frem, selvbetjening, pasientvarsling på smarttelefon, med mer

Adelaide hospital eller nRAH som de selv betegner deres nye sykehus har laget en egen film om pasientlogistikken, som er levert av Imatis. Bak dette har og Imatis levert alle verktøyene som sykehusets ansatte benytter for å planlegge den kliniske logistikken relatert dagens pasienter, gjennom IMATIS Visi whiteboard.

https://www.facebook.com/sahealth/videos/1541777285884828/

Vi gratulerer Imatis med flott referansekunde! 


Arkiv