Nordic Edge Expo inngår samarbeid med Atea (Pressemelding)

08. juni 2017

Nordic Edge Expo inngår samarbeid med Atea (Pressemelding)

Skaper Nordens største markedsplass for smarte byer

Med Atea på laget vil Nordic Edge Expo forsterke posisjonen som Nordens største smartby-event.

Til årets Nordic Edge Expo forventes det 4000 deltakere, 100 foredragsholdere og 200 utstillere. Konferansen er møteplassen hvor offentlig sektor, næringsliv og akademia diskuterer utfordringer knyttet til blant annet mobilitet, infrastruktur, fornybar energi, helse og utdanning. Daglig leder i Nordic Edge, Herbjørn Tjeltveit, sier at smarte byer og samfunn kjennetegnes av et konstruktivt samarbeid mellom offentlig og privat sektor.

  • Norden har god tradisjon for å jobbe på denne måten. Atea er den største nordiske leverandøren innenfor digital infrastruktur. Samarbeidet gjør at vi tar enda et skritt mot å bygge Nordic Edge Expo som en viktig internasjonal møteplass for alle som er opptatt av hvordan teknologi kan bidra til å skape bedre og mer bærekraftige samfunn. Atea trekker mange spennende samarbeidspartnere til utstillingen og konferansen.

Atea har gjennom 12 år arrangert teknologikonferansen Atea Community i Stavanger. Nå bruker selskapet erfaringene til å videreutvikle Nordic Edge Expo. Petter Alfsen, regionsdirektør i Atea Rogaland og Agder, utdyper: 

  • Smartbygg og smarte byer er blant våre viktigste satsningsområder fremover, og utviklingen på feltet er formidabel. Når kvalitetskonferanser som dette møtes får vi det beste fra to verdener, og vi gleder oss stort over samarbeidet. 

Målet med konferansen er å bidra til videreutvikling av den nordiske modellen i møte med mulighetene som ligger i ny teknologi, nye samarbeidsmodeller og større grad av innbyggerinvolvering.

Nordic Edge Expo avholdes i Stavanger Forum 26.-28. september.

Om Nordic Edge Expo:

Nordic Edge Expo arrangeres av Nordic Edge AS, et non-profit selskap som har som formål å stimulere til næringsutvikling i det private næringsliv og moderninsering av offentlig sektor. Nordic Edge er også pådriver for smartby initiativer og prosjekter, samt jobber med etableringen av en kompetanseklynge for bedrifter og organisasjoner. Nordic Edge Expo arrangeres i år for tredje gang.

Om Atea Community:

Landets største IT-konferanse kommer til syv av Norges største byer. Når vi står ovenfor en ny epoke, vil teknologi være en gjennomgående faktor i samtlige bransjer. Bli med når teknologieksperter og verdens ledende IT-produsenter forteller hvordan morgendagens digitale løsninger kan tilrettelegge for verdiskapning. 

Om Atea Norge: Atea er Norges ledende og mest sertifiserte IT-leverandør, og har bredde- og spisskompetanse innenfor alle deler av IT-infrastrukturmarkedet. Vi er 1650 ansatte og har kontorer i 25 byer fordelt over hele Norge. Atea-konsernet er Norden og Baltikums største, samt Europas nest største leverandør av IT-infrastruktur. Selskapet er notert på Oslo Børs og omsatte for omtrent NOK 31 milliarder i 2016. www.atea.no

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Petter Alfsen, regionsdirektør i Atea Rogaland og Agder, tlf. (+47) 920 54 376

Herbjørn Tjeltveit, daglig leder i Nordic Edge, tlf. (+47) 475 09 105

Arkiv