EHiN 2017 - Norges ledende konferanse for digitalisering av helsesektoren

03. okt. 2017

EHiN 2017 - Norges ledende konferanse for digitalisering av helsesektoren

med eget temaspor på velferdsteknologi!

EHiN, “e-helse i Norge”, er Norges ledende konferanse for digitalisering av helsesektoren. Vi har i 4 år jobbet for å lage den ultimate møteplassen for brukere og beslutningstagere innen helsesektoren.

EHiN har som mål å løfte e-helse i Norge og Norge som e-helsenasjon.

Vårt ønske er å gi deg som deltager to dager med gode foredrag, inspirerende samtaler og en utstillingsområde fylt med det nyeste innen teknologi, direkte fra it-bransjen. I år samler vi over 100 speakere og 50 utstillere for å kunne gi deg et tettpakket program med godt innhold.

EHiN er plassen du får oversikt over blant annet teknologiutvikling, nasjonale strategiplaner, innovasjon, start ups, nye trender og forskning. Du får også tilgang til et stort dynamisk mingleområde som tilrettelegger for den gode samtale og nettverking.

Velferdsteknologi på EHIN

Nå starter reisen i det nasjonale velferdsteknologiprogrammet for omlag 200 kommuner. 

De reiser mot det som er målet med vellykket tjenesteinnovasjon: At trygghetsskapende teknologier blir tatt i bruk som en ordinær tjeneste.

Gevinstene er entydige, men hvordan realiseres de? Spesielt når Norge har et mål om at velferdsteknologi skal være «den nye normalen». På EHiN 2017 vil nasjonalt velferdsteknologiprogram orientere om hvordan vi ligger an for å nå dette målet. Kom og hør hvordan nasjonale myndigheter jobber sammen med kommunal sektor om å lykkes med å omstille helse- og omsorgstjenestene på konferansen E-helse i Norge i Oslo Spektrum 31.oktober - 1.november.

Prosjektgruppe Velferdsteknologi og smarte byer på EHiN 2017:

Jan Olsen Nytveit, Oslo Kommune
Elin Wikmark Darell, Værnes
Solrunn Hårstad, Værnes
Jon helge Andersen, Direktoratet for e-helse
Une Tangen/Heidi Slagsvold, KS
Mats Carlin, SINTEF

Konferansen samlet i fjor 1100 deltakere og i år er over 50 både kommersielle og ikke-kommersielle partnere klare for å fortelle deg hvilke tanker de har på utviklingen og ikke minst veien videre. 

Norwegian Smart Care Cluster deltar på konferansen med foredrag og på velferdsteknologi utstillingen. 

Les mer om konferansen og meld deg på her:  

Les mer om programmet på velferdsteknologi her: 

Arkiv