Se og bli sett på Matchmaking @Health & Rehab Scandinavia

04. mars 2016

Se og bli sett på Matchmaking @Health & Rehab Scandinavia

Welfare Tech inviterer i samarbeid med Enterprise Europe Network til et internasjonalt matchmaking-event i forbindelse med Health & Rehab Scandinavia 2016, den 11. mai 2016. Registrer deg allerede nå!

Matchmaking i forbindelse med konferanser og events er ofte som å lete etter en nål i en høystakk. Alt for ofte kommer man hjem og oppdager, at man har gått glipp av å møte sentrale personer, som kunne være interessante for nettopp ens eget prosjekt. Organisert matchmaking er den beste måten finne frem til de rette personene på. Welfare Tech inviterer derfor i samarbeid med Enterprise Europe Network til et målrettet matchmaking-event, i forbindelse med Health & Rehab Scandinavia 2016. Norwegian Smart Care Cluster og Oslo Medtech er partnere, sammen med ni andre aktører:


Matchmaking @Health & Rehab Scandinavia er Health & Rehab Scandinavias offisielle matchmaking-event og finner sted den 11. mai 2016, klokken 15:00 – 17:00 i Bella Center København.

Her kan du målrettet booke én-til-én-møter med andre Health & Rehab-deltagere. Både dem du selv har valgt ut og dem, som har valgt ut deg. Du får mulighet til å fortelle om dine styrkeområder og eventuelt tiltrekke partnere, som ønsker å samarbeide innenfor dine styrkeområder. På samme måte har andre mulighet til å finne og se din profil og be om et møte.

- Matchmaking @Health & Rehab gir deltagerne på messen helt nye og uventede muligheter til å møte og bli sett av potensielle partnere fra kommuner, virksomheter eller forskningsmiljøet, enten man er interesseret i strategiske partnerskap, leter efter nye velferdsteknologiske løsninger, søker partnere til et OPI-projekt (Offentligt Privat Innovation) eller leter etter partnere til et internasjonalt samarbeid, sier seniorkonsulent Karen Lindegaard, Welfare Tech.

Registrer deg allerede nå

Vi forventer mer enn 100 deltagere, og det er gratis å delta i matchmakingen samt besøke utstillingsområdet. I påmeldingslinken har vi samlet all informasjon om de muligheter, arrangementet gir. Du kan målrettet skreddersy din egen deltagelse, så du får størst mulig utbytte av dagen.

For å optimalisere dine muligheter oppfordrer vi deg til å nøye beskrive hva du tilbyr, og hva du søker, i din profil. Slik blir det lettere for andre å peke deg ut og kanskje åpne for nye spennende samarbeid. Dette gir også stor verdi fordi man kan forberede hvert enkelt matchmøte grundig, slik at alle vet hva de vil oppnå på de 15 minuttene, dere har til rådighet ved hvert én-til-én møte.

- Det er store muligheter for å få til synergier under Health & Rehab Scandinavia. Det vil også være mange deltagere, som kommer utelukkende for å delta i matchmaking-eventet og eventuelt besøke utstillingsområdet, sier Lindegaard.


Skandinavisk messe for sundheds, velfærdsteknologi og hospitalsudstyr
På Health & Rehab Scandinavia samles flere hundre virksomheter for å presentere de nyeste produktene, tendensene og innovative løsninger. I 2014 hadde messen mer enn 8.500 besøkende fra inn- og utland. Men Health & Rehab Scandinavia er mer enn bare en allminnelig messe. Eventet tilbyr også en rekke profesjonelle konferanser, seminarer og workshops, som gjør Health & Rehab Scandinavia til et inspirerende forum, der inspirasjon, profesjonell utvikling og kunnskap deles.

I 2016 er hovedtemaet på Health & Rehab Scandinavia: Et selvstendig liv. Det settes fokus på fire emner, som presenteres i både event- og utstillingsområdet.

De fire emner er:

  • Demens
  • Rehabilitering i hverdagen
  • Velferdsteknologi og ernæring
  • Aktiv livsstil

Les mer om her: Health & Rehab Scandinavia 2016

Arkiv