Bli med å løfte NSCC!

25. feb. 2016

Bli med å løfte NSCC!

Klyngen er her for å kommunisere og å samarbeide. Skjer det noe hos deg som du vil dele med resten av klyngen? Gi oss beskjed.

NSCC har et eget kommunikasjonsteam som venter på å høre fra deg og din bedrift. Vi ønsker å høre om hva som skjer og når det skjer. Om prosjekter, milepæler og utmerkelser. Om arrangementer, nye kontrakter og spennende samarbeid. Kanskje du sitter på en større nyhet enn du selv tror.

Vi skriver nyhetssaker til nettsidene og deler selvsagt disse i sosiale medier. Dette er en enkel måte å få oppmerksomhet og markedsføring på. Husk derfor å like oss på Facebook, og å følge oss på Twitter og LinkedIn, slik at du får med deg hva som skjer i klyngen.

Ta kontakt, så får vi til noe bra sammen!

Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListFill 1Fill 1Facebook-04fbGroup 3Fill 1Page 1Group 125Group 3Group 68 Copy 6Group 3Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterFill 1ListGroup 2ArkivNSCC_Logo