Dette vil sykepleierne ha i fremtiden

Dette vil sykepleierne ha i fremtiden

Over 1700 sykepleier har skrevet hva de ønsker seg av teknologiske løsninger i spørreundersøkelsen "Hvem skal pleie oss i 2035?". Blæreskannere og fungerende datamaskiner er noe av det som er på listen.

I spørreundersøkelsen «Hvem skal pleie oss i 2035» svarer en av tre sykepleiere at de har liten eller ingen tro på at omsorgsteknologi vil erstatte dagens sykepleieroppgaver. Halvparten tror at omsorgsteknologi til en viss grad vil erstatte sykepleieroppgaver. Det skriver Sykepleien.no i denne artikkelen.

Mange ønsker seg GPS på pasienter med demens. En annen gjenganger er blæreskanner. For en god del er det mer grunnleggende mangler de ønsker å ta tak i: Flere etterlyser et fungerende datasystem for rapportering/dokumentasjon/pasientinformasjon. Noen ønsker seg rett og slett flere datamaskiner.

Les hele artikkelen og se listen med tusen ønsker her.

Arkiv