Origin AS

www.origin.no/

Origin AS

Vi ​tilbyr tjenester innen web-utvikling, app-utvikling, systemarkitektur, prosjektledelse og server drift.

Origin er et norsk selskap som spesialiserer seg på programvareutvikling for å dekke dine unike behov. I over 14 år har Origin levert alt fra avanserte forretningsverktøy og innovative applikasjoner, til enkle websider.

Tjenester

Origin sitt hovedfokus er spesialtilpasset programvareutvikling. Vi tilbyr våre tjenester til et bredt spekter av firma og organisasjoner. Vi har et fremragende team med erfaring innen web-applikasjonsutvikling, programvareutvikling, systemarkitektur, interaksjons-design, prosjektledelse og applikasjonsdrift.

Vi balanserer teknologisk kompleksitet med visuell enkelhet og brukervennlige grensesnitt. Vi har en grundig forståelse for grensesnittdesign og benytter etablerte designprinsipper for å gjøre våre løsninger brukervennlige. De siste 14 årene har vi jobbet tett med en rekke brukergrensesnitt (UI)- og interaksjonsdesignere (UX). Vi har mange gode partnere som kan være en del av ethvert prosjekt.

Kontakt

Når du tar kontakt for å diskutere et prosjekt, vil du få snakke direkte med personer som vil være involvert i prosjektet. Enten du vurderer et nytt prosjekt, eller å tilpasse en eksisterende IT-løsning, har vi kunnskapen og ideene som trengs for å hjelpe deg.

Ta kontakt for å diskutere hva vi kan gjøre for deg.

Telefon: 51 87 48 06

contact@origin.no

Group 2ArkivNSCC_LogoLinkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListFill 1Facebook-04fbGroup 3Fill 1Page 1Group 125Group 68 Copy 6Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterList