event

Åpent møte

10

september 2024

Webinar: Kvinnehelse

Utforsk utfordringer og muligheter innen kvinnehelse på vårt spennende webinar. Bli med ledende eksperter og aktører for innsikt i temaer som overgangsalder, arbeidsliv og innovative løsninger.

Bli med på vårt webinar om kvinnehelse, hvor vi setter søkelyset på kvinnelig velvære og helse. Webinaret samler fremstående eksperter og ledere som arbeider aktivt for å fremme kvinners helse gjennom engasjerende og innsiktsfulle presentasjoner.

Dato: 10. september

Tid: 10:00 - 11:30

Sted: Teams

I løpet av webinaret vil du få innsikt i viktige temaer og delta i om kvinnehelse. Vi vil utforske innovative løsninger og prosjekter som spesifikt retter fokus mot kvinnehelse, inkludert utfordringer som overgangsalderen representerer i arbeidslivet.

Foreløpig program:

  • Christine Meyer, byrådsleder i Bergen kommune, vil dele sin erfaring fra ledelsen av Kvinnehelseutvalgets NOU "Den store forskjellen — Om kvinners helse og betydningen av kjønn for helse".
  • Silje Mæland KLAR, fra Senter for forskning på hjertesykdom hos kvinner, UiB, vil presentere om kvinnehelse, overgangsalder og arbeidsliv.
  • Roche, vil presentere sitt arbeid og engasjement innen kvinnehelse, og diskutere hvordan deres initiativer bidrar til bedre helseutfall for kvinner.

Flere presentatører vil bli annonsert senere

Arkiv