event

Åpent møte

14

mars 2024

Soft Funding strategi Bergen

Trenger du offentlig finansiering? Bli med på vår Workshop i Soft Funding for skreddersydd veiledning! 14. mars, Bergen. Gratis for NSCC medlemmer!

På denne workshopen får du møte eksperter og rådgivere som spesialiserer seg i ulike finansieringskilder. Vi legger opp til en interaktiv og praktisk tilnærming som er direkte relevant for din virksomhet. Vi dekker blant annet:

  • EU-finansieringsinstrumenter
  • Tilskudd og lån fra Innovasjon Norge
  • Tilskudd fra Forskningsrådet
  • Regionale forsknings- og innovasjonstilskudd

Bli med for å få råd om tilskudd fra EU, Norge og lokale myndigheter, eller for å finne samarbeidspartnere i industrien. Dette passer for deg som blant annet jobber med kreftforskning, digitale løsninger eller helseomsorg.

Når: 14. mars, 09:00-16:00

Hvor: Eitri Medical Incubator

Pris NSCC og NHT medlemmer: Gratis!, inkludert lunsj

Pris ikke-medlemmer: 500 kroner, inkludert lunsj

Begrenset antall plasser!

Påmelding her

Vårt fokus er å utarbeide tilpassede finansieringsstrategier som matcher din virksomhets spesifikke utviklingsfase og fremtidsmål. Kom med din utviklingsplan, og forlat workshopen med en handlingsplan for å forbedre dine muligheter for suksess med soft funding. Workshopen vil bli avholdt på engelsk.

Workshopen består av to deler:

Del 1: Formiddag

Formiddagen fokuserer på å utforske ulike finansieringsmuligheter. Åpent for alle som ønsker innsikt i finansieringsverktøyenes mangfold og hvordan de kan utfylle hverandre.

Del 2: Ettermiddag

Ettermiddagen tilbyr individuelle møter med finansieringsrådgivere for å utvikle din finansieringsstrategi. Begrenset antall plasser, vennligst kommenter i påmeldingsskjema eller ta kontakt for forhåndsbooking

Ønsker du mer informasjon. Ta kontakt med vår EU-rådgiver Sergio Ferreira.

Arkiv