event

Åpent møte

24

april 2023

Kreftforeningen: Frokostmøte - Det er på jobben livet er normalt

1 av 3 nordmenn får kreft i løpet av livet, og flere får annen langvarig sykdom. Hva gjør du når en ansatt hos deg rammes?

Kreft, eller annen alvorlig sykdom, vil før eller siden treffe de fleste av oss. Enten som leder, kollega eller arbeidstaker.

Hva gjør du når en ansatt får kreft eller annen langvarig sykdom?

Hvordan kan du legge til rette for at denne personen kan komme tilbake i jobb?

Og hvorfor skal du våge å gi sjansen og ansette personer som har hull i CV-en på grunn av sykdom?

Mandag 24. april inviterer Kreftforeningen, NHO Rogaland og Norwegian Smart Care Cluster til frokostmøte hvor du får noen av svarene.

Frokost serveres fra 0800 til 0830, og programmet er fra 0830 til 1000.

På frokostmøtet får du møte Vilde Sæbø, som lever med uhelbredelig kreft, og Nora Koppang, som hadde kreft som barn. Begge har stor arbeidslyst. De ønsker seg inn i arbeidslivet, men det er ikke bare lett. Hvilke råd vil de gi til deg som arbeidsgiver?

Du får også høre fra Aker Solutions, ved Wenche Gravdal, og Origo Solutions, ved Bjørn Tore Lenes. To bedrifter som har gjort det lille ekstra for å tilrettelegge for arbeidstakere med alvorlig sykdom. Hva kan du lære fra dem? Og du får møte Thor Christian Aartun som er tilbake i jobb hos Aker etter kreft.

Kreftforeningens verktøykasse, om hvordan inkludere mennesker med alvorlig sykdom ment for ledere og HR, blir også presentert av Elin Stoermann-Næss.

Rekordmange bedrifter i Rogaland melder i dag om at de sliter med å få tak i nok folk og riktig kompetanse. Samtidig står 1 av 5 i arbeidsfør alder utenfor arbeidslivet. Kanskje finnes din neste nøkkelmedarbeider blant disse?

Velkommen til et frokostmøte hvor vi håper du får ny innsikt og praktiske verktøy slik at du og din bedrift gjør en forskjell.

Arkiv