event

Åpent møte

28

september 2022

Presentasjon av spennende løsninger innen digital helse!

Hva finnes i markedet? Her får du presentert framtidsrettede løsninger fra et knippe bedrifter, mulighet til å stille spørsmål og diskutere problemstillinger.

Oppdater deg på løsninger innen digital helse, samtidig som du får faglige diskusjoner og svar på dine spørsmål. Det finnes nemlig veldig mange løsninger som allerede er klare til bruk, men det kan være vanskelig å få oversikten i jungelen av leverandører, løsninger og produkter. Ikke minst er tiden i helsetjenesten knapp. Det kan være vanskelig å prioritere samtaler med hver enkelt leverandør som banker på døra, selv om man burde gjøre det for å holde seg oppdatert på muligheter. Ved å bli med på dette arrangementet får du presentert spennende løsninger fra bedrifter, som får 10 minutters presentasjon hver. Vi håper konseptet vil være nyttig for både tjenesten og leverandørene! Vi planlegger å kjøre en slik seanse en gang i kvartalet.

Vi gleder oss til å presentere digitale helseløsninger fra våre imponerende medlemsbedrifter.

OPPTAK HER

Hvordan delta? Det er mulig å delta både fysisk og digitalt på arrangementet. Velger du å delta fysisk kan du møte ved en av våre lokasjoner i Stavanger, Bergen og Agder med mulighet for flere steder (vi oppdaterer etter hvert). Du får tilsendt nærmere informasjon med adresse og kontaktperson. Dersom du vil delta digitalt får du tilsendt en lenke til zoom.

Pris: Gratis

Målgruppe: Kjøper av løsninger innen digital/e-helse enten du tilhører kommunen, en brukerorganisasjon, sykehus/spesialisthelsetjenesten eller er privatperson.

Dialog etter presentasjonene: Deltar du fysisk legger vi opp til 45 minutters dialog rundt relevante tema og problemstillinger etter møtet. Dette vil være en fin anledning til å drøfte dine tanker og utfordringer med kunnskapsrike mennesker i samme båt.

Når? Første møte er 28. september kl. 12.00 - 14.00 (deltar du fysisk kan du bli med på 45 minutters dialog fra 14 - 14. 45).

Påmelding: HER

DELTA DIGITALT: Koble deg opp på zoom-lenken. Du får lenke tilsendt på e-post ved påmelding.

DELTA FYSISK: Meld deg på som ved digital påmelding, men møt opp fysisk der du ønsker.

  • STAVANGER: Møt i HelseCampus Stavanger, Stavanger kommunes hverdagslab. Adressen er Professor Olav Hanssens vei 7, 4021 Stavanger. Kontaktperson: Jofrid Åsland, jofrid@valide.no
  • GRIMSTAD: Møt i i4Helse,Jon Lilletuns vei 9, 4879 Grimstad. Kontaktperson: Tor Åge Fjukstad, tor.age@smartcarecluster.no
  • BERGEN: Møt i Eitri, Haukelandsbakken 31, 5009 Bergen. Kontaktperson: Tone Skår, tsk@visinnovasjon.no
  • GJØVIK: Møt i Helseinn Verksted for integrerte helsetjenester, 3 etg. Bright House, Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, 2821 Gjøvik. Kontaktperson: trude@helseinn.net

3 gode grunner for å delta?

1. SPAR TID: Vi vet at kommuner, sykehus og andre institusjoner som leverer helse- og omsorgstjenester har veldig travle dager. Det kan være vanskelig å finne tid til å sette seg inn i havet av løsninger som finnes på markedet. Ved å bli med på dette arrangementet får du alt servert i en pakke. Bruk tiden du sparer til noe annet gøy.

2. FÅ KUNNSKAP: Bedrifter som utvikler løsninger har imponerende kunnskap. Husk å spørre dem om alt du lurer på!

3. DEL ERFARINGER: Ved å delta fysisk ved en av våre lokasjoner kan du diskutere dette spennende temaet med andre i etterkant av presentasjonene.

Disse bedriftene kommer

Dynamon AS Hilde Ulvik Hordnes - hilde@indicon.no

VitalThings AS Knut Jarle Lysklett - kjl@vitalthings.com

Motitech AS Roald Kvam - rk@motitech.no

Decon-X Amélie Ramm - aramm@deconx.com

Haltian Gunnar Hansen - gunnar.hansen@haltian.com

Sensio presenterer Safemate Geir Kvisler - geir.kvisler@safemate.no

ExorLive Svein Davidsen - svein@exorlive.com

Siemens Healthcare Lars Houge - lars.houge@siemens-healthineers.com

EasyCare Reinert Seland - reinert.seland1@gmail.com

Aidn Ingebjørn Bleidvin - ingebjorn@aidn.no

Norse Feedback Joachim Vie - joachim@norsefeedback.no

Nordic Brain Tech Cathrine Heuch - cathrine@nordicbraintech.no    Arkiv