event

Åpent møte

22

november 2022

IPR: Hva er viktig når bedriften jobber med internasjonalisering?

Hvorfor er det så viktig å ha kontroll på IPR når virksomheten beveger seg over landegrensene? I dette webinaret får du oppdatert deg på teorien kombinert med praktiske eksempler.


IPR, du har garantert hørt snakk om immaterielle eiendeler før. Dette er et tema som aldri går av moten. Ganske enkelt fordi det er helt nødvendig å ha kontroll på IPR for å unngå fallgruver. Du får en kort innføring i hvorfor dette temaet er så viktig, og tips til hvordan du velger dine gode rådgivere. Izaskun Muruzábal-Lecumberri, forretningsutvikler i Validé, vil dele sin kunnskap med oss.

Alexander Bjørnå fra Bryn Aarflot vil dele av sin kunnskap rundt IPR og internasjonalisering. Han skal gi oss praktiske eksempler fra arbeid med IPR, krydret med statistikk som viser trender innen helseteknologi.

Et viktig tema når vi jobber med teknologi er beskyttelse av software-applikasjoner. Derfor kommer Krister Mangersnes fra Håmsø Patentbyrå for å dele både bakgrunn og praktiske eksempler som beskriver temaet i et internasjonalt perspektiv.

Til slutt har vi satt av god tid til spørsmål. Tenk gjerne gjennom hva du ønsker svar på. Det er mulig å sette opp grupperom dersom noen har spørsmål de ønsker å stille konfidensielt. Vi oppfordrer deg til å sende inn spørsmålene på forhånd til: jofrid@valide.no. Selvfølgelig kan du også stille spørsmål som måtte dukke opp på direkten.

Opptak fra arrangementet

NÅR: 22. november kl. 12.00 - 13.30

HVA: Webinar om IPR og internasjonalisering

HVEM: Arrangeres av Norwegian Smart Care Cluster i samarbeid med Validé, Bryn Aarflot og Håmsø Patentbyrå

HVORDAN: Digitalt på zoom, du får tilsendt lenke ved påmelding

PROGRAM:

  • Velkommen ved Norwegian Smart Care Cluster
  • Hvorfor er IPR så viktig? Izaskun Muruzábal-Lecumberri, forretningsutvikler i Validé, gir oss en enkel innføring - kontakt: Izaskun@valide.no
  • Hvordan beskytte software-applikasjoner? Krister Mangersnes fra Håmsø Patentbyrå gir oss svaret i et internasjonalt perspektiv - krister.mangersnes@patent.no
  • IPR og internasjonalisering - Alexander Bjørnå fra Bryn Aarflot gir oss praktiske eksempler og statistikken som viser trender - abj@baa.no
  • Spørsmål? Vi tar oss god tid til spørsmål. Send gjerne inn dine spørsmål på forhånd til jofrid@valide.no. Det vil også være mulig å stille spørsmål på direkten, og sette opp grupperom om du vil spørre om noe konfendensielt.


Foto: Markus Spiske on Unsplash og NASA on Unsplash.

Relaterte dokumenter:

Arkiv