event

Åpent møte

21

september 2022

DEMO DAY VESTLAND

21. september gjentar vi suksessen med Demo Day Vestland. Vi åpner dørene på Marineholmen og inviterer investorer og investorklare oppstartsselskaper til årets startupevent!

Demo Day Vestland er en møteplass for investorer og investeringsklare selskaper. En hel dag fylles med spennende presentasjoner og møter som vil lede til videre vekst for næringslivet i vest.

Investorklart selskap?

Er ditt oppstartsselskap på jakt etter vekstkapital? Eller planlegger dere emisjon i høst eller tidlig neste år? Meld deg på Demo Day Vestland, og bli et av utvalgte selskaper som får pitche for en fullsatt sal av investorer.

Les mer og meld deg på her

Investor på utkikk etter de gode casene?

Demo Day Vestland er en unik møteplass for deg som er investor. Her får du innblikk i hva som rører seg i gründermiljøet og hvilke ideer det er verdt å investere i. I tillegg blir du kjent med andre investorer som er like ivrig som deg etter å finne de gode casene.

Les mer og meld deg på

Hvem står bak Demo Day Vestland 2022?

Demo Day Vestland 2022 er et event for og av hele økosystemet innen entreprenørskap i Vestland. VIS – Vestlandets innovasjonsselskap, NCE Finance Innovation og Connect er ansvarlig arrangør, med viktige partnere og bidragsytere fra hele regionen.

Arrangementets målsetting er å være årets viktigste møteplass for å skape koblinger mellom tidligfaseinvestorer og Vestlandets oppstartsselskaper. Demo Day Vestland 2022 danner grunnlaget for gode samarbeid, avtaler og utvidet nettverk for deltakere, bidragsytere og samarbeidspartnere. Her skal fremtidens næringsliv samles, oppleves og skapes!

Har du spørsmål eller ønsker å bidra inn til prosjektgruppen?

Send oss en epost til: demoday@visinnovasjon.no

Arkiv