event

Åpent møte

14

september 2022

REHACARE 2022

REHACARE er den ledende internasjonale messen for rehabilitering, forebygging, pleie og inkludering og en svært viktig arena for å presentere nye produktløsninger. I 2022 kan du delta på en norsk paviljong sammen med andre som ser mot Tyskland

Med mer enn 750 utstillere fra over 80 land og 38 000 besøkende er REHACARE verdens største messe for rehabilitering, forebygging, pleie og inkludering. Besøkende på REHACARE er hovedsakelig fagfolk fra hjelpemiddelindustrien, handel, helse og rehabilitering men også brukere og pårørende. I løpet av bare noen få messedager har du muligheten til å generere veldig mange internasjonale leads.

Ved å stille ut på internasjonale messer viser de norske selskapene seg som globale aktører, hvilket styrker bedriftenes image og status. Deltakelse på internasjonale messer bidrar til å utvide deres internasjonale nettverk, og ettersom messer samler hele bransjen fra hele verden, gir de også god oversikt over det aktuelle markedet og industrien. På denne måten er det lettere for firmaene å søke etter nye muligheter – samt å oppdage nisjer innad i markedet. Det koster å stille ut på internasjonale messer, men prisdifferansen mellom REHACARE og sammenlignbare messer i Norden reflekteres i nytteverdien de ulike messene gir. Effekten av å stille ut på verdens største messe innen temaet med 38 000 besøkende fra mer enn 80 land er naturlig nok en helt annen enn å være utstiller på en messe med 8 000 besøkende fra Norden.

LES MER PÅ NETTSIDENE TIL NORSK-TYSK HANDELSKAMMER

Relaterte dokumenter:

Arkiv