event

Åpent møte

13

juni 2022

Bærekraft - hvordan unngå grønnvasking?

Bærekraft har gått fra å være et buzzord til å bli et must-ord. Nå må bedrifter levere på bærekraftsmålene for å henge med i konkurransen. Hvordan jobbe praktisk og målretta med bærekraft? Det får du vite i dette webinaret.


Kan du ikke dokumentere bærekraft er du ute av dansen! Bedriften kan bare glemme å bli vurdert i anbudssøknader, og stadig flere velger bort løsninger og tjenester som ikke kan bevise sine bærekraftige metoder. Vi ser stadig flere produkter i butikkhyllene som høylytt proklamerer sin grønnhet, men er de blitt noe bedre? Eller er de bare grønnvasket?

BÆREKRAFT FRA FLERE VINKLER: I dette webinaret skal vi gi deg gode praktiske eksempler fra bedrifter som har jobbet målrettet med bærekraft og lykkes. Du får innblikk i den regulatoriske biten av bærekraftsmålene, og ikke minst skal vi gi tips til kurs og opplæringsmateriell som kan være til god hjelp i hvert enkelt bedrift.

Med dette webinaret vil vi gi deg innsikt og praktiske eksempler på hvordan du kan utvikle gode rutiner for bærekraft i din bedrift. Jobber du i det offentlige håper vi webinaret kan gi den innsikt i arbeid med bærekraft i næringslivet.


HVEM? I regi av Norwegian Smart Care Cluster

HVA? Webinar om Bærekraft

HVOR? Zoom (Du får tilsendt lenke ved påmelding)

NÅR? 13. juni klokka 12-13.30

PROGRAM

  • Intro - Norwegian Smart Care Cluster v/ Jofrid Åsland, kommunikasjonsansvarlig
  • Hva er egentlig bærekraft og hvilke forventninger har investorer og kunder til bærekraftsarbeidet? Karen Thorsen Vatnamot og Sophie M. L. Selstad fra PwC i Stavanger
  • Bærekraft i praksis - Praktiske eksempler fra ATEA v/ Mari Tysnes Tunheim. Hun er Bid Manager og bærekraftsambassadør
  • Hvilke kurs bør bedriften satse på? DigitalNorway viser veien til oppgaver og kurs du kan jobbe med på egenhånd
  • Spørsmål?


NESTE WEBINAR:

Alle snakker om bærekraft, men hva skal bedriftene gjøre for å entre innkjøpslista?

Kommunesektorens organisasjon (KS) og Sykehusinnkjøp jobber nå intensivt med taksonomi og indikatorer for bærekraft, som skal inngå i innkjøpsprosessene. Vi kommer til å arrangere et eget webinar rundt dette teamet når aktørene har rammene klare.

PÅMELDING KOMMER

Håper du har mulighet til å bli med oss på første webinar 13. juni

Bærekraft - hvordan unngå grønnvasking?

Påmeldingsskjema


Relaterte dokumenter:

Arkiv