event

Åpent møte

11

mars 2021

Få hjelp til selskapets voksesmerter

Endelig! Bedriften går bra. Produktene selger godt og regnskapet lyser grønt. Det lille teamet deres utvides, for nå er dere i finfin vekst. Så tikker kravene inn om HMS og ISO sertifisering, og de nyansatte har spørsmål du ikke vet svaret på.

Høres det kjent ut?

De fleste ferske selskaper opplever akkurat disse voksesmertene. Få har mulighet til å ansette dedikert kompetanse, så oppgavene fordeles rundt i teamet. Det kan være både tidkrevende, vanskelig og det flytter fokus fra det dere ønsker å utvikle, som gründere og team. Dere fomler rundt i ukjent terreng og lurer på om dere er på rett veg. Frustrasjonen står i taket.

Hvordan gå fram?

Det finnes faktisk folk som elsker krevende arbeidsgiverspørsmål, risikostyring, HMS-prosedyrer og sertifisering - og de elsker å snakke om det! De kan forklare de viktigste prinsippene, og hvordan dere skal gå fram for å få dette på plass. De kan til og med hjelpe deg med utarbeidelse av dokumentasjon som for eksempel arbeidskontrakter, krav i kvalitetssystem eller ISO standarder, og bidra til at du får farten opp ved å effektivt utnytte de digitale systemene du allerede har.

Innovasjonspark Stavanger, Validé og helseklyngen Norwegian Smart Care Cluster inviterer til faglig lunsj, Eat, Think & Innovate

HVA: HR, sertifisering og kvalitetsutvikling
NÅR: Torsdag 11. mars kl 11.30-12.15.
HVOR: Digitalt. Meld deg på og du får tilsendt en lenke til Zoom.
HVEM: Hilde Kristoffersen, Lene Koll og Camilla H. Rekdal hos Zirkel AS
HVORDAN: Påmelding. Digitalt møte.

SE OPPTAK AV WEBINARET HER:


Stavangerselskapet Zirkel AS har god kjennskap til voksesmertene de fleste har i vente, og har gode råd for at smertene ikke skal bli langvarige eller kroniske.
Zirkel er en full-leverandør av stabstjenester som du kan låne når du trenger det. De hjelper kundene sine med implementering av ISO standarder og kan være din dedikerte kompetanse innenfor fagområdene HR, Kvalitet, Miljø, HMS, Prosesstyring og Digitalisering.

De bistår små og mellomstore bedrifter, og har slagordet: «Store nok til å ha tyngde, små nok til å bry oss».

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger, denne gang også i samarbeid med helseklyngen Norwegian Smart Care Cluster.
Eat, Think & Innovate er utviklet for å være en matnyttig møteplass hvor gründere og selskaper får faglig påfyll. For tiden arrangeres lunsjene som webinar.

Eat, Think & Innovate arrangeres i samarbeid med:

***

Arkiv