event

Åpent møte

10

mars 2022

Fysisk medlemsmøte: Hva skjer i Rogaland innen helse?

Vi gleder oss til å møtes fysisk. Bli med og del inspirasjon og kunnskap sammen med et yrende helsenettverk i Rogaland. Det blir lunch og omvisning i HelseCampus Stavanger. Velkommen skal du være!

Nå er det alt for lenge siden vi har møtt hverandre! Det må vi gjøre noe med. Håper du allerede nå kan holde av dato og tid til dette arrangementet. Du vil få et godt overblikk over utviklingen innen helse i Rogaland, for her syder det av liv og prosjekter. Arild Kristensen fra helseklyngen gleder seg til å dele siste nytt fra et aktivt klyngeliv. Det nye sykehuset tar form nedenfor innovasjonsparken, og vi skal få høre hvilke muligheter det nye sykehuset representerer for helseteknologileverandører. Du får også høre og Sør-Rogalandprosjektet og hvordan de jobber med e-helse og velferdsteknologi i Stavanger kommune.

HelseCampus Stavanger ligger også i Innovasjonspark Stavanger. Line Hurup Thomsen, daglig leder ved senteret, vil dele nyheter og fortelle om muligheter for bedrifter i senteret. Det er alltid stor stas å få løypemeldinger fra medlemsbedrifter, og denne gangen får vi inspirasjon fra Globus AI, Excitus og Headroom Life Science. Investormiljøene DSD, Camar og Validé Invest vil også presentere seg i det gode selskapet.

Vi spiser lunch før vi avslutter med omvisning i HelseCampus. Der vil du blant annet få presentert Empatic Hospital (building)-løsningen fra Gunnar Hansen fra Haltian.

Velkommen skal du være!

HVA: Fysisk medlemsmøte

NÅR:
10. mars kl. 09.00

HVEM:
Medlemsmøte i regi av Norwegian Smart Care Cluster

HVORDAN: Påmelding, gratis

HVOR: Innovasjonspark Stavanger (auditoriet i Måltidets hus)

Program:

09:00 Intro – ved Arild Kristensen, Norwegian Smart Care Cluster

09:15 Nytt sykehus – muligheter for helseteknologileverandører, ved IT sjef Stavanger Universitetssjukehus Cato Heimvik

09:30 Hva skjer i 2022 i Sør-Rogalandsprosjektet? v/ prosjektleder Solveig Økland

09:45 Hva skjer i Stavanger kommune innen e-helse og velferdsteknologi i 2022? v/ avdelingssjef e-helse og velferdsteknologi Kristine Skjøthaug

10:00 Pause

10:15 Helsecampus Stavanger – Hvilke muligheter har bedriftene i testsenteret? v/ daglig leder Line Hurup Thomsen

10:30 Inspirasjon fra medlemsbedrifter v/ Globus AI, Excitus, Headroom Life Science, Kakadu

11:00 Hør fra investormiljøene - v/DSD, Camar, Validé Invest

11:30 - Lunch

12:00 - Åpent hus og omvisning i HelseCampus testsenter, med presentasjon fra Gunnar Hansen fra Haltian som viser fram Empatic Hospital (building) løsning.

Påmeldingsskjema


Arkiv