event

Åpent møte

25

november 2021

Frokostmøte om livsviktig design

Designdrevet innovasjon for helsenæringen er noe designerne i These Ways, EGGS Design og Bouvet brenner for - og Norwegian Smart Care Cluster har gleden av å invitere til inspirerende fagfrokost på Kulturhuset under Bergen Design Festival.

Når: torsdag 25. november klokka 8.30 - 10.00. Det blir mingling og omvising fram til klokka 11.30 for de som ønsker det. Medlemmer kan benytte anledningen til å snakke med designere og finne svar på sine spørsmål.

Hvor: Kulturhuset Vaskerelven 8, 5014 Bergen

Arrangør: Bergen Design Festival og Norwegian Smart Care Cluster

Finnes det noe mer meningsfylt enn vellykket helsedesign? Designdrevet innovasjon for helsenæringen er noe designerne i These Ways, Eggs Design, Bouvet brenner for - og Norwegian Smart Care Cluster har gleden av å invitere til inspirerende fagfrokost på Kulturhuset under Bergen Design Festival. Men, hvordan kan en beskytte helsedesign? Bryn Aarflot kommer også for å gi sine beste råd.

Dette er en oppfølger av arrangementet: Helseinnovasjon: Fra Vestlandet til Verda - god design for suksess internasjonalt - NSCC (smartcarecluster.no) i Eitri (<- opptaket fra 17. september ligger i lenken).

Arkiv