event

Åpent møte

01

februar 2021

Nordic Booster Board - Finland

Har din virksomhet en løsning innen digital helse og velferdsteknologi som har fart i hjemmemarkedet? Er ditt neste skritt Norden, og ønsker du tilbakemelding på hvordan du bør gripe det nye markedet? Da er Nordic Booster Board mulighetent for deg!

Tid: 01.02.2021 fra kl. 09.00 - 11.00

Påmeldingsfrist: Fredag 18.12.2020

PÅMELDINGEN ER STENGT, TA KONTAKT MED THERESE FOR MER INFORMASJON

Pitche løsningen din for et ekspertpanel som gir deg tilbakemelding både på løsning og planene dine om å utvide til Norden. Enten det er salg til kommuner, sykehus eller B2B så samler vi ekspertene du trenger!

De nordiske landene er langt fremme med å innføre digitale helseløsninger og velferdsteknologi, og er ledende i utrulling og bruk. For mange norske selskaper er de nordiske nabolandene et viktig strategisk område for eksport. Men hvordan tar du det første skrittet for å komme inn på det danske markedet? Hva bør du være spesielt oppmerksom på når du vil ekspandere din virksomhet til Finland? Og hva er den rette markedsadgang strategien for det svenske markedet?

Spørsmål som disse og mange andre kan du få svar på ved å bli med på Nordic Booster Board; en virtuell arena hvor du sammen med 3-5 andre bedrifter får muligheten til å pitche løsningen din foran et ekspertpanel fra enten Finland, Danmark eller Sverige. Panelet vil gi deg tilbakemelding på løsningen din sett i forhold til markedet, og svare på dine spørsmål. Hvert panel består av eksperter fra for eksempel kommune, sykehus, klynge/nettverk og næringsliv. Et godt nettverk du forhåpentligvis kan dra nytte av videre!

Nordic Booster Boards er virtuelle og det er enkelt for deg å bli med. Det er kun ekspertene og 3-5 bedrifter som deltar i Booster Board.

Som deltaker forventes det at du:

  • forbereder og sender inn en løsningspresentasjon eller video senest 1 uke før Booster Board
  • observerer de andre selskapene som deltar i Booster Board
  • gir tilbakemelding på et lukket møte kun for bedriftene (umiddelbart etter Booster Board)

Meld deg på Nordic Booster Board FINLAND under.


Er du interessert i å pitche for et svensk eller dansk ekspertpanel?


Merk: det er et begrenset antall plasser på booster board, og kun 3-5 bedrifter vil få kunne delta. Alle påmeldte vil bli kontaktet etter at påmeldingsfristen er gått ut.

Nordic Booster Board arrangeres av Norwegian Smart Care Cluster i samarbeid med de nordiske klyngeorganisasjonene Welfare Tech, Business Region Gothenburg og Oulu Health, som siden 2015 har hatt et tett samarbeid under navnet NorCare.

Photo by Joakim Honkasalo on Unsplash

Arkiv