event

Åpent møte

15

desember 2020

Emosjonell intelligens i digitalt salg

Å lykkes med salg handler mye om hvordan vi følelsesmessig når fram til kunden med budskapet vårt. - Når kundemøter nå skjer digitalt, blir det emosjonelle enda viktigere, sier Edvard Clausen.

-Heldigvis er EQ noe som kan læres og trenes, mener Edvard. Han har 23 års erfaring med salgsledelse.

Emosjonell intelligens er en styrke i møtet med kunden, og det er en langt billigere salgsmetode enn de tradisjonelle, så det passer svært godt for gründere. Edvard Clausen gir oss i dette webinaret en innføring i hva emosjonell intelligens er, hvorfor det er en forutsetning for salgssuksess og hvordan vi kan trene på å utvikle vår egen emosjonelle intelligens.

Digitalt salg B2B - men også B2C

  • Ulemper og fordeler med digital salgsprosess
  • Hvordan snu ulempene til din fordel
  • Hva bør styrkes i salgsprosessen

HVA: Eat, Think & Innovate om emosjonell intelligens i salg
NÅR: Tirsdag 15. desember 2020 kl 11.30-12.15.
HVOR: Digitalt.
HVEM: Edvard Clausen

Edvard Clausen har 23 års erfaring med salgsledelse og relasjonsbygging. Han driver i dag salgsworkshops, salgstrening og coaching av selgere via selskapet «Edvard Clausen». Han er kjent for å øke bevisstheten rundt salg, forbedre arbeidsmåten og fokusere på egne ferdigheter i teamet.

Edvard Clausen

Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. For tiden arrangeres lunsjene som webinar


Arrangeres i samarbeid med:


Arkiv