event

Åpent møte

18

november 2020

Eat, Think & Innovate: Sirkulærøkonomi i egen bedrift

Framtidens næringsliv må både forstå, implementere og rapportere på hvordan de jobber med bærekraftutfordringene. Sirkulær økonomi er én av disse. Men hvordan gjør vi det? Vi rigger til webinar med bærekraftsekspert Natalia Ålgård.

Framtidens næringsliv må både forstå, implementere og rapportere på hvordan de jobber med bærekraftutfordringene. Sirkulær økonomi er én av disse. Vi vet at vi må dette, vi er innstilt på å fikse det, men hvordan gjør vi det? Natalia Ålgård er bærekraftkonsulent som hjelper virksomheter til å lage og implementere sirkulære forretningsmodeller.

HVA: Eat, Think & Innovate om sirkulær økonomi
NÅR: Onsdag 18. november kl 11.30-12.15.
HVEM: Natalia Ålgård fra selskapet Good Ventures (natalia@goodventures.no)

Natalia Ålgård er siviløkonom med CEMS Master in International Management. Hun har profesjonell bakgrunn fra strategi, forretningsanalyse, bærekraftige investeringer og bærekraftsmål i bedriftene - både fra multinasjonale konsern og oppstartsselskap. Hun jobbet med bærekraft blant annet i plastbransjen og med fornybar energi.

Natalia Ålgård

Natalia jobber som bærekraftkonsulent gjennom sitt selskap Good Ventures - www.goodventures.no der hun som sertifisert konsulent med den franske sirkulær-design-studio Circulab hjelper virksomheter å lage og implementere sirkulære forretningsmodeller. https://circulab.com/home/

Arkiv