event

Åpent møte

19

september 2019

Førpremiere på HelseCampus Stavanger

25. september er det offisiell åpning av det som skal bli Helse Campus Stavanger sitt test-, innovasjons- og simuleringssenter i Innovasjonspark Stavanger, i bygg i3. Vi inviterer til en førpremiere allerede 19. september.

Hva: Eat, Think & Innovate

Hvor: Innovasjonspark Stavanger, bygg i3, Helsecampus Stavanger

Når: Torsdag 19. september 2019 kl 11.15 til 12.15 Lunsj serveres fra 11:15. Gratis og åpent for alle.

Arrangementet er gratis. Påmelding.

Nye Helse Campus Stavanger (HCS) – Innovative helserelaterte løsninger

Helse Campus Stavanger er et flunkende nytt test-, innovasjons- og simuleringssenter i Innovasjonspark Stavanger, i bygg i3. Senteret skal tilrettelegge for ferdighetstrening, opplæring og et sted for UIS helsefakultetet sine studenter; et sted for pasienter og pårørende å møte helsetjenestene og komme med behov og innspill m.m.

Validé bygger en demo lab, og Norwegian Smart Care Lab skaper møteplasser for næringslivet, grundere og forskere. Medtek & teknologileverandører får anledning til å demonstrere sine teknologier og tjenester til brukerne (kommunene og sykehuset). Her skal behov avdekkes og defineres i samspill på tvers av miljøer og næringsliv og nye innovative løsninger skapes.

Ragne Kristin Bentsen Farmen som er prosjektleder Helse Campus Stavanger og Marit Hagland, prosjektleder Norwegian Smart Care Lab, forteller mer om de nye mulighetene dette gir. De som vil kan bli med på omvisning etterpå.

Eat, Think & Innovate arrangeres i lokalene til HelseCampus Stavanger. Møt i hovedresepsjonen (bygg i2) i innovasjonsparken.

Les også: Trener trenerne i unikt helsesenter

Arkiv