event

Åpent møte

23

mai 2019

Helsenæringen - ny industrimulighet for Norge?

Skal vi lykkes i møte med flere eldre må det offentlige helsevesenet dra nytte av den innovasjonskraften som ligger i næringslivet. Gevinstene av dette samarbeidet er tema når DnB, NSCC og Innovasjon Norge inviterer til helseseminar.

DNB, Norwegian Smart Care Cluster og Innovasjon Norge inviterer til seminar om norsk helsenæring og industrimuligheter. 

Når: 23.mai 0800-12.15
Hvor: DNB Arena, Stavanger 
Pris: seminaret er gratis

Skal vi lykkes i møte med flere eldre må det offentlige helsevesenet dra nytte av den innovasjonskraften som ligger i næringslivet. Norske bedrifter kan ved hjelp av innovasjon, ny teknologi og digitalisering bidra til å løse de store utfordringene vi står ovenfor i helsetjenesten. Gevinstene ved et samarbeid mellom helsenæringen og det offentlige kan, i følge helseminister Bent Høie, bli som et kinderegg for Norge: pasientene får et bedre tilbud, helsetjenesten blir mer effektiv og bærekraftig, og vi får en fremvekst av en kunnskapsrik næring som bidrar med lønnsomme arbeidsplasser.

Helsetjenesten mangler en sterk tradisjon for å samarbeide med det private, og næringslivet melder tilbake at de sliter med å nå inn til helsetjenesten. I dette seminaret har vi satt sammen representanter fra det private og det offentlige nettopp for å belyse dette gjennom forskjellige vinklinger.

Program: 

08:00 Registrering
08:30 Velkommen v/DNB og Norwegian Smart Care Cluster
09:00 Stavanger kommune v/Direktør Herbjørn Tjeltveit
09:20 SUS v/Forskningsdirektør Svein Skeie
09:40 Pause
10:00 Innovasjon Norge v/Leder for helse og velferd Hans Eirik Melandsø
10:20 Greater Stavanger v/Mulighetsutvikler Felix Laate
10:40 Laerdal Medical v/Director of Services Michael Sautter
11:10 Selskapspresentasjon: Tidewave, ContinYou, Headroom Life Science og Motitech 
11:30
 Avslutning med spørsmål
11:45 Lunsj  

I perioden 21. - 25. mai arrangerer vi DNB Uka Stavanger. Programmet er spekket med interessante og morsomme aktiviteter som passer for alle. Klikk her for fullt program.

Arkiv