event

Innovasjonsdialoger

04

desember 2019

Invitasjon til dialogmøte med Stavanger kommune

Stavanger kommune inviterer til dialogmøte hvor de kunngjør den første kvikktesten. Gründere og leverandører inviteres til å utforske nye løsninger, for en bedre hverdag i kommunen.

Kvikktesten lyses ut som en konkurranse der næringslivet kan foreslå prosjekter for å løse utfordringene gjennom eksperimentering og tidlig testing. 

I ekte omgivelser, med ekte mennesker skal kommunen og næringslivet samarbeide om å eksperimentere seg fram til nye løsninger for innbyggerne.

  • Vi inviterer til dialogmøte før vi kunngjøringen den første kvikktesten. 
  • Det er satt opp to møter, du velger hvilket som passer for deg: 
      • 4. desember klokken 20.00 - 22.00 
    • 5. desember klokken 13.00 - 15.00
    • Begge møtene blir arrangert i Kvitsøygata 3 på Storhaug i Stavanger.
  • Den første kvikktesten blir utlyst 15. desember. 

Metoden har blitt utprøvd i Helsinki og senere i andre finske byer, med gode resultater. Våren 2020 inviterer Stavanger kommunen næringslivet til å teste metoden. I prosjektet ser vi etter opptil fem aktører med prosjektforslag som kan prototypes i en periode på inntil seks måneder. Vi kaller det en Kvikktest.


Første tema: Lervig
Den første kvikktesten skal se på hvordan Lervig park og området rundt kan bli en berikelse for Storhaug og byen. Lervig har potensiale til å bli en attraktiv samlingsplass med ny park, brannstasjon og ny skole. Ved å utvikle Lervig park og Lervig-kvartalet ønsker vi å videreutvikle området og styrke det på en rekke felt.

Les mer her om hva Stavanger kommune ser etter, hva de ikke ser etter, og hvordan de praktisk tenker seg å gjennomføre en kvikktest. Her finner du også påmelding.

Illustrasjon: Link Arkitektur AS

Arkiv