event

Åpent møte

19

november 2019

Valide-dagen og helse

Hurra! Vi har noe å feire. Helseklyngen Norwegian Smart Care Cluster rykker opp på A-laget i klynger, og får fem nye år til å bygge en helseindustri i Norge. Validé er moderskipet til helseklyngen. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Hva: Validé-dagen. Minglelunsj med spenstig program. Møt oss i Validé, møt våre partnere, møt våre dyktige gründere, møt hverandre.

Hvor: Foajeen i Måltidets Hus, Innovasjonspark Stavanger.

Når: 19. november 2019 kl 12.00 – 13.30.

Hvem: Validé inviterer deg enten du er forsker, akademiker, gründer, investor, partner, student, kollega i startup-bransjen, kollega i innovasjonsparken, stor eller liten bedrift, og interessert i hva som skjer i et mangfoldig innovasjonsmiljø. 

Helse er tema for Validé-dagen. Vi presenterer forskere, selskap og innovasjoner som er grodd fram via Validé og i helseklyngen. Vi serverer korte, energiske innlegg, og som vanlig; kantinen disker opp med distriktets beste lunsj, i Måltidets hus 19. november. kl 12.00 – 13.30

Disse kommer: UiS-rektor Klaus Mohn, Ragne Farmen, entusiastisk prosjektleder for HelseCampus Stavanger, Stig Bjønnes, sterk deltaker i Forsker Grand Prix, Marit Hagland, daglig leder av testsenteret Norwegian Smart Care Lab, Inger Elin Myhre, leder for det innovative Randaberg sykehjem, Trond Nyman Aarre fra Hey Ho Let´s Go vinner av første HelseHackaton om søvn, utviklerne i Erland AS som gir stomi-pasienter verdighet og gründerne i Showercare og Jasa Medical som løser hverdagsproblemer i helsevesenet.

Gratis. Påmelding

Arkiv