event

18

april 2018

Framtidens sykehus finnes i Finland

NSCC har fra i år samarbeid med andre nordiske helseklynger i prosjektet Norcare, blant annet med den finske helseklyngen BusinessOulu. Nå inviterer finnene til konferansen «Helse DemoDate» i Uleåborg 18. april 2018.

Nå inviterer finnene til konferansen «Helse DemoDate» i Uleåborg 18. april 2018.


Det er fjerde gang konferansen arrangeres, og dette er en storsamling for helseteknologisektoren bygget rundt konseptet «Future Hospital». Her samles helse- og helsesteknologifagfolk, bedrifter og helseentusiaster for å utveksle erfaringer og diskutere de riktige løsningene for helsetjenester.  

- Dette er en mulighet som våre nye, norske venner bør sikre seg, sier Salla Hirvonen i klyngen BusinessOulu.  

Etter hvert som befolkningen blir eldre og står helsevesenet overfor nye utfordringer. Det haster med å gjøre positive forandringer. Konferansen blir som et vindu inn i framtidens sykehus.

- Deltakerne ønskes velkommen til å besøket selskap og sykehus som står for de nyeste helseinnovasjoner. Det vil også være tid for å bygge nettverk, og du kan på forhånd bestille møter med dem du ønsker å få kontakt med, lenge før DemoDate begynner, sier Salla Hirvonen i BusinessOulu

Sjekk den foreløpige dagsorden og registrer deg for den største hendelsen i helsevesenet i Uleåborg. Registreringen er nå åpen.

Brella: Her kan du bestille møter

Les hele programmet her

Norcare sin kontaktperson i Finland er Salla Hirvonen, BusinessOulu, +358 40 7261842, salla.hirvonen@businessoulu.com

Arkiv