event

Åpent møte

19

mars 2019

Meld deg på Helseteknologikonferansen 2019

Velkommen til den fjerde Helseteknologikonferansen. Norwegian Smart Care Cluster, Norway Health Tech og Tekna har etablert en nyttig møteplass for alle som er interessert i ny helse- og velferdsteknologi og tjenesteinnovasjon.

Teknologi finnes det mye av, men det er ikke så enkelt å sikre at den skaper merverdi for innbyggere, helsepersonell, industriaktører og beslutningstakere.

Tekna, Norway Health Tech og Norwegian Smart Care Cluster invitere til Helseteknologikonferansen 2019, som finner sted på Scandic Fornebu 19. mars. Dette er en tverrfaglig møteplass spekket med inspirerende caser, faglige diskusjoner og fersk innsikt.


Hvorfor delta på Helseteknologikonferansen?

På årets helseteknologikonferanse får du høre om både verktøy, prosjekter og tiltak: Innovasjonspartnerskap, gevinstrealisering, organisasjonsutvikling, offentlig-private samarbeid i tjenester og innovasjon. Og hva trenger vi av næringspolitiske virkemidler?
 

  • Nye trender i helse- og velferdsteknologi
  • Hvordan lykkes med tjenesteinnovasjonsprosjekter i primær- og spesialisthelsetjenesten?
  • Inspirerende caser på innovasjon og nye tjenester i helse
  • Rammebetingelser for innføring av ny teknologi og løsninger i helse 
  • Les om programmet her og registrer deg

Medlemmer i NSCC deltar med rabatt

Vi har nå en grupperabattordning der en kan melde seg på med 3 personer, eller flere, fra samme virksomhet og få grupperabatt. Kom tre og få hele 20% rabatt. Oppgi kode HT20 når dere melder dere på.

Startups deltar til kostpris
 – dersom de tar med seg en rollup til utstillerområdet.

Oppstartsselskaper i helse deltar til kostpris og har dermed også muligheten til å sette opp roll-up. Nettside for Helseteknologikonferansen finner du her. Programskissen er klar.

Det er startup selskaper som er medlemmer av Oslo MedTech, Norwegian Smart Care Cluster og Tekna som får denne sjansen til å ta med rollups til konferansen. Men konferansen gir også andre gode muligheter for startups.

Her kan du som startupselskap:

• Treffe innkjøpere ved helseforetak og regionale velferdsteknologiprosjekt.
• Knytte kontakter med andre aktører i Norges mest spennende bransje.
• Utstillingsområdet er strategisk plassert i tilknytning til konferansesal, mingleområde og registrering.


Til inspirasjon
Artikkel - Tekna: Slik bruker Bergen kommune velferdsteknologi for å ta vare på byens eldre

Arkiv