event

23

januar 2018

eHealth City Svendborg - en spennende ny måte med borger involvering for bedre helse

Deltakerne i prosjektet er Svendborg kommune, Odense Universitetshospital og Public Intelligence.

Tid: 23 januar kl. 10:00 – 12:00
Sted: Ipark, Måltidets Hus - møterom Hos Ingrid. 

Representanter fra eHealth City Svenborg prosjektet kommer for å gi oss et inspirasjonsforedrag om hvordan engasjere borgere på en ny måte. 
Deres visjon er: at skabe et samfund med sundhed uden grænser gennem en tværfaglig, tværsektoriel og helhedsorienteret indsats. 

Mission: at borgerne kan opnå en forbedret evne til at mestre deres eget liv i forhold til både sundhedsfremme, forebyggelse og behandling, for derigennem at opnå en forbedret sundhedstilstand og livskvalitet.
For mer info om prosjektet – se her: http://ehealthcity.dk 

I møtet vil klyngen gi en oppdatering på Norwegian Smart Care Lab, og vi avslutter med en diskusjon på hvordan vi gjør 'Stavanger regionen' til en stor testlab for utvikling av bedre helsetjenester med borgeren i sentrum. 

Målgruppe for møtet er kommuner, sykehus og bedrifter som jobber for en smartere måte å involvere borgere i tjeneste og produktutvikling!

Vi avslutter med lunch. Påmeldingsskjema


Relaterte dokumenter:

Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListFill 1Fill 1Facebook-04fbGroup 3Fill 1Page 1Group 125Group 3Group 68 Copy 6Group 3Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterFill 1ListGroup 2ArkivNSCC_Logo