"Microsoft har i sitt «AI for Good» program forpliktet seg til å tilby teknologi, ressurser, og ekspertise for de som arbeider for å løse samfunnets største humanitære oppgaver"
- Jon Jahren, Microsoft

Program og påmelding til:

Digitalkonferansen 2018

Hemmeligheten med å få til kunstig intelligens i praksis

For femte gang arrangeres Digitalkonferansen i Oslo - en storsamling av næringsliv, offentlige aktører og foredragsholdere fra inn- og utland som alle jobber med digitaliseringen i samfunnet vårt.

Digitaliseringskonferansen er 26. mars, på Radison Blu Caledonien i Oslo. Årets tema er: «Hemmeligheten med å få til kunstig intelligens i praksis». Det er IKT-klyngen Digin, med base i Kristisand, som står som arrangør av konferansen.


Fyldig meny av foredragsholdere
Det er ikke ofte ledere i Facebook deltar som foredragsholdere på konferanser, men i år skjer det. Rune Paulseth er administerende direktør i Facebook Norge, og foreleser om tema: "Hvordan kan AI bringe folk sammen?"

-Facebook mener at kunstig intelligens som lærer på nye, mer effektive måter - slik som mennesker gjør - kan spille en viktig rolle for å bringe folk sammen og forsterke Facebook sin misjon, sier Paulseth.

Programmet er innholdsrikt og med spennende forelesere. Louise Fuchs har fått oppgaven å sy det hele sammen, som konfransier. Hun er avtroppende CEO United Influencers International. Hun er styremedlem i TENK. Tidligere kåret til årets digitale superprofil av Hammer & Hanborg. Hun startet Schibsted Media Groups #WomenInTechNOW” og deres strategiske samarbeid med Techfugees. Hun har jobbet som kommunikasjonsdirektør i Schibsted og ledet kommunikasjonen for deres globale produkt og teknologsatsinger.

Andre foredragsholdere er: Anne-Sofie Risåsen,Country Manager hos IBM Global Business Service, Tor Kramvik Sivertsen, Head of Analytics & Information Management i Deloitte, Morten Goodwin fra forskningsmiljøet og Associate Professor i CAIR, Jon Jahren Data & AI Architect hos Microsoft og Marie Kristin Johansen, Director - Solution advisory & AI Ambassador hos Sopra Steria - for å nevne noen.

Les mer om foredragsholderne her


Hvem får årets innovasjonspris?
Digin og Sparebanken Sør setter fokus på nyskaping ved bruk av teknologi gjennom den årlige Innovasjonsprisen. Vinneren kåres på Digitalkonferansen. 

Programmet er klart er åpnet for påmelding

Skaff deg early-bird billetter nå til 30 % rabatt!

Relaterte dokumenter:

Arkiv