"- Vi gjennomfører DNB NXT events gjennom året for de ulike industriene, og i år blir det også for healthcare."
- Kristin Skarbø, DNB
Vis fakta

Fakta

Hva: DNB Nordic healthcare conferense 2018

Søknadsskjema: DNB NXT Healthcare, Venture Session og DNB Healthcare Prize 2018

Kontakt: Kristin Skarbø |  EVENT | Prosjektleder DNB Marketing & Merkevare| DNB Bank ASA

Mob: +47 41437653

Epost: kristin.skarbo@dnb.no | www.dnb.no

Hvem bør vinne DNB Healthcare Prize 2018 på 1 million kroner?

12. desember arrangeres DNB NXT Healthcare Conference, men søknadsfristen er allerede 22. oktober for å delta i konkurransen om de gjeve prisene.

For fjerde år på rad, deles DNB Healthprize ut på den store helsekonferansen DNB Nordic Healthcare Conference 2018 i Oslo. Før den tid skal en jury skal velge ut 12 semifinalister. Av disse går seks videre til en finale hvor de konkurrerer om prisen på 1 millioner kroner.

Men konferansen er mer en prisdryss.

Under konferansen i Bjørvika i Oslo, får startups og vekstfirma anledning til å møte investorer. I samarbeid med Norway Health Tech gir DNB 20 av de mest lovende helsestartupsene i landet en anledning til å presentere seg selv for investorer og potensielle partnere. Tidligere het denne delen av programmet Venture session, nå omdøpt til DNB NXT Healthcare, Venture Session 2018.

Søknadsskjema for å delta i denne delen av konferansen, finner du nederst i saken.

- Vi gjennomfører DNB NXT events gjennom året for de ulike industriene, og i år blir det også for healthcare. Vi gir på denne måten selskaper, investorer og andre deltakere mulighet til å registrere seg og booke møter sammen i NXT’s egen digitale matching-løsning, sier Kristin Skarbø, prosjektleder i DNB Marketing og Merkevare. 

DNB Healthcare Prize 2018 

Reglene og rammene rundt prisen er de samme som i fjor. En jury velger ut 12 semifinalister hvor seks av dem går videre til finalen som gjennomføres under konferansen.  

Den lykkelige vinneren får 1 million kroner.

- Både selskapene som blir plukket ut til å presentere på DNB NXT Healthcare, Venture Session og finalistene til DNB Healthcare Prize 2018 får god opplæring i hvordan bygge opp en pitch samt profesjonell scene-trening av Ergo;ego. Det er derfor viktig at selskapene forplikter seg til å stille på de oppgitte datoene som oppgitt i søknadsskjema, sier Kristin Skarbø.

Søknadsfrist er 22. oktober, kl 24.00  

Lenke til søknadsskjema: DNB Healthcare Prize


Arkiv