"Hvis vi vinner lover vi live testing av madrassen på selveste Preikestolen!!!"
- Tidewave

Tidewave kan stemmes inn i finalen i Nordic startup Awards

Det er "mission possible" for selskapet Tidewave dersom du hjelper dem fram med din stemme før 1. september.

Nordic Startup Awards har annonsert sine finalenominerte til årets prisdryss over det nordiske startupmiljøet. Blant de norske utvalgte er Tidewave nominert i kategorien «Best Health Tech Startup»

Nå har du muligheten til å hjelpe de unge gründerne helt til topps i konkurransen, og til en finalebillett på Nordic startup Awards i København 30. oktober.

På Facebook lover Tidewave til gjengeld å:

VI TRENGER DIN STEMME!!🙏 Hvis vi vinner lover vi live testing av madrassen på selveste Preikestolen!!! STEM OG DEL!! Takk til dere som heier oss frem❤️😀

Her kan du gi Tidewave din stemme

Fra Finland, Danmark og Norge er det fem finalister fra hvert land presentert. Det har vært mer enn 2500 påmeldte til årets startupkonkurranser. Hvem som helst kan melde seg på, men en jury bestående av eksperter og partnere er dem som har evaluert og valgt de fem finalenominerte fra hvert land.

Listen over de nominerte fra hvert land ble annonsert 31. juli. Fram til 1. september er det åpent for at du kan gi din stemme til hvem du mener skal delta i den store nordiske finalen i 30. oktober. Vinnerne herifra deltar så om å verdenstittelen Global Awards.

Nordic Startup Awards har som formål å kartlegge, koble, promotere og feire det nordiske økosystemet, og fremme startupkulturen internasjonalt

Arkiv