Gjensyn med inntrykk fra Nordic Egde

Gjensyn med inntrykk fra Nordic Egde

Nordic Edge har lagt ut et knippe filmer fra konferansen i Stavanger i slutten av september. Noen av deltakerne på NSCC sin fellesstand er med i denne oppsummeringen.14 selskap tilknyttet NSCC deltok på fellestand på Nordic Edge. Det var intense tre dager på Expo med mange hyggelige møtepunkt. NSCC hadde også et vellykket parallellseminar med tema «Better Aging» på programmet, med ca 50 tilhørere i salen. Anne Grasbakken fra Livsglede for eldre var vår keynotespeaker.

«Smart with a Heart» var tema for årets Nordic Edge, og NSCC fulgte fint-fint opp med sitt eget samletema «Better Aging». I all teknologiiveren på slike messer, er det lett å miste fokus på til hva og for hvem den skal tjene.

ORDFØRER: Christine Sagen Helgø, ordfører i Stavanger, åpner Nordic Edge. (Foto: Marie von Krogh, Nordic Edge)

(Foto: Marie von Krogh, Nordic Edge)
Arkiv