Zparkl skal forbedre din livskvalitet

15. mai 2015

Zparkl skal forbedre din livskvalitet

Siden begynnelsen av 2014 har Zparkl vært gjennom en viktig prosess. Susanne og Asgeir Heart har bygget opp nettplattformen sin for å så begynne på ny.

– Vi gjorde det man i internettjeneste-bransjen kaller en pivot. Vi lagde en pilot, kasserte den og laget en ny versjon med lærdom fra den første, sier Asgeir.

– Nå er det innholdet som teller. Lærere innen personlig utvikling jobber med å bygge innhold til kursene som etter hvert blir tilgjengelige, sier Susanne.

Zparkl har en visjon om å skape en global arena for personlig utvikling. De utvikler en sosial plattform som lar lærere formidle eller selge sine kunnskaper til et globalt marked. Det finnes mange felt å utvikle seg på; livsstil, helse og å utvikle seg som menneske.

– Vi jobber med lærere innen meditasjon, kosthold, trening, alt som går på livsstil samt tanker og følelser, sier Asgeir.


– Dere har ramla ned fra himmelen!

Zparkl jobber med lærer verden over, og tilbakemeldingen har vært positiv.

– Vi ser at vi er på topp nivå. Lærernes sier at de ikke har sett noe lignende før, sier Susanne.

– Det var en lærer i Los Angeles som sa at ”dere har ramla ned fra himmelen!”, fortsetter hun.

Susanne forteller at måten de jobber på kan være interessant for andre bedrifter.

– Vi kan sitte her i Ipark å snakke med anerkjente lærere på Skype. Man trenger ikke lenger reise for å jobbe globalt og vi ser ikke nødvendigheten i å åpne kontor andre steder, forteller Susanne.


Oppfordrer folk til å prøve

På Zparkl sine hjemmesider ligger det nå åtte kurs som er tilgjengelige for alle. Noen av disse er gratis. Gründerne oppfordrer folk til å ta disse i bruk.

– Det er fritt fram for å gå inn å prøve. Det vi egentlig gjør er å tilgjengeliggjøre visdom til privatpersoner og bedrifter, sier Asgeir.

– Tradisjonelt må man betale for reise og overnatting for å få med seg tilsvarende kurs. Vi reduserer prisen betraktelig i forhold til hva som er på markedet i dag, sier Susanne.


Les mer om Zparkl og tilgjengelige kurs på hjemmesidene deres.
Arkiv