Innovasjon Norge: – Bruk oss!

07. mai 2015

Innovasjon Norge: – Bruk oss!

I forrige uke ble det holdt et informasjonsmøte om EU-programmet ”Fast Track to Innovation” (FTI) i Ipark. Nina Egeli, seniorrådgiver i Innovasjon Norge, hadde en klar beskjed til Horisont 2020-søkere: – Rådgiving og bistand tilgjengelig!

Horisont 2020 er verdens største forsknings- og innovasjonsprogram med 80 milliarder euro fordelt på syv år. Norske bedrifter og forskningsmiljøer kan delta på linje med kolleger og konkurrenter i andre europeiske land.

FTI er en ny finansieringsordning under Horisont 2020, med mål om å fremme innovasjonsaktiviteter og næringslivsdeltakelse.

Egeli snakket for både Innovasjon Norge og Forskningsrådet da hun oppfordret søkere til å ta i bruk den hjelpen som finnes.

– Benytt dere av den kompetansen som er. Vi sitter klare til å hjelpe dere!

Hun fortalte at søkere kan få hjelp til å analysere behov, finne fram til riktig utlysning, og få informasjon om alternative EU-program. De tilbyr også tips og råd og kursing i søknadsskriving.

– De som har benyttet seg av hjelpen vi tilbyr forteller at dette har hatt en stor effekt. Det er hard konkurranse her og vi har rådgiving og bistand tilgjengelig, sa Egeli.

Arkiv