Image

Nyhetsbrev NSCC oktober 2018

Image

Unik sjanse til å ekspandere i et nordisk marked

Nå har du ikke bare en, men fire sjanser til å få en solid og effektiv innsikt i det nordiske helsemarkedet. Fra november til februar arrangerer helseklynger i fire nordiske land webinar og seminar hvor de gir unik markedskjennskap til sine nordiske kollega.

 

Det blir webinar fra Finland og Sverige i november og desember, og todagersseminar i Norge og Danmark i januar og februar.

Image

Workshop om det kanadiske helseøkosystemet

Kanadiske helsemyndigheter mener innovasjoner må til for å løse utfordringene de har med en aldrende befolkning og økte helseutgifter.

 

Norway Health Tech inviterer medlemmer i Norwegian Smart Care Cluster til en workshop om det kanadiske helseøkosystemet og deres prioriteringer.

 

21. november kommer Jan Walker, visepresident for strategi, innovasjon og CIO fra West Park Healthcare Center til Oslo. Workshopen er en del av Norden-Canada-initiativet, og gir unik innsikt i hvordan kanadiske helsemyndigheter jobber med innovasjoner fra forskning og gründere.

 

Image

Gikk du glipp av Go Global? Vi gir deg videoen

30. oktober arrangerte NSCC og Innovasjon Norge Go Global. Deltakerne fikk nyttig innsikt i hvilke muligheter som finnes for norske selskap i det tyske og i det kanadiske helse- og velferdsmarkedet.

 

Gikk du glipp av seminaret så finner du video og mer informasjon i lenken.

 

Go Global følges opp med en workshop over to dager, 20.11.2018 og 4.12.2018. Her går man dypere inn i markedsforståelse, hva som kreves av bedriftene og hvordan man tar de første skrittene videre.

Image

Norwegian Smart Care Lab

tester treningsroboten Berntsen

Stavanger kommune signerte i februar Norges første innovasjonspartnerskapsavtaler. Det gjorde de med to selskap som skal utvikle løsninger som øker treningsaktiviteten blant pasienter som er på korttidsopphold på sykehjem, eller som trenger treningsoppfølging hjemme hos seg selv.

 

Selskapet Innocom utvikler for tiden den personlige robottreneren Berntsen, og Norwegian Smart Care Lab tester produkt og løsninger.

 

-Vi tester Berntsen flere ganger på ulike stadier i prosessen. Slik blir brukerne tatt med i utviklingsløpet, sier Marit Hagland, prosjektleder for NSCL og Marianne Sigurdsen Schwerdt, prosjektleder for innovasjonspartnerskap i Stavanger kommune.

Image

Næringsutvikling i smartere samfunn

9. november inviterer Verdiskapingsforum på Universitetet i Stavanger til åpent og gratis halvdagsseminar om «Innovasjon og næringsutvikling for smartere samfunn».


Kunstig intelligens, blockchain og smarte byer er gjennomgangstema fra alle bidragsyterne.

Nye medlemmer i NSCC

Image

Følg oss i sosiale medier

 
Facebook
 
LinkedIn
 

Hvis du ikke lenger ønsker å abonnere på vårt nyhetsbrev kan du gi oss en beskjed ved å følge denne link!