Image

Nyhetsbrev NSCC november 2018

 
Image

Matchmaking om innovasjonspartnerskap

Har din bedrift løsninger eller ideer å tilby når det gjelder trening og rehabilitering av pasienter som har hatt hjerneslag?

 

11. desember kommer spesialister fra Sunnaas sykehus og fagfolk fra Oslo kommune og Centre for Connected Care til Stavanger, og Arkivenes hus.

 

De vil informere og arrangerer matchmaking i forbindelse med deres utlysning av et innovasjonspartnerskap. Den har fått tittelen: «Etter hjerneslaget er det gode muligheter for bedring med intensiv og riktig rehabilitering, – fortsett å gå, fortsett å prate, fortsett å klare hverdagen».

 

Anbudet følger de nye reglene om innovasjonspartnerskap, og målet er å finne en eller flere utviklingsaktører som vil utvikle, teste og implementere nye løsninger i samarbeid med partnerne.

 
Image

Webinar om svensk velferdsteknologimarkedet

6. desember ruller Norwegian Smart Care Cluster og våre partnere i NorCare ut det andre webinaret i vår nordiske møteserie. Dette webinaret gir innsikt i hvordan det svenske velferdsteknologimarkedet fungerer, og hvilke muligheter det er for andre nordiske selskaper å gjøre handel med svenskene.

 

Det er Iris Öhrn (bildet) fra Business Region Gøteborg som er vert for webinaret.

 

Image
Fakta om Finland

Gikk du glipp av innsiktswebinaret om velferdsteknologimarkedet i Finland? Fortvil ikke. Du finner opptak fra det en times lange webinaret i lenken. Den finske helseklyngen OuluHealth, som også er medlem i NorCare, var arrangør og vertskap.

 

40 av våre nordiske medlemmer var påmeldt; flest fra Norge. Webinaret gir et solid innblikk i det finske helsemarkedet som har bredt fokus på å ta i bruk velferdsteknologi som en del av sin helsetjeneste.

 

Den finske organiseringen av helseansvar er også i en interessant endring, sett med nordiske øyne. Innen 2021 skal ansvaret for det de kommunale helsetjenestene, som i dag leveres av nær 300 finske kommuner, samles i 18 regioner. Kommunestrukturen består, men helseansvaret samles i større enheter.

 

Webinaret om det finske velferdsteknologimarkedet ble holdt 20. november.

Image

Helse Bergen søker designere

NSCC har flere designsterke medlemsbedrifter og nå trenger Helse Bergen HF designkompetanse for å fasilitere behovsfasen og markedsdialogen rundt et innovasjonsprosjekt.

 

Deadline for å levere tilbud: 9. desember.

Image

Forskningsmidler til tjenesteforskning innen helse

Dersom din bedrifts helse- eller velferdsteknologiske løsning trenger forskning for å komme videre, så lyser Forskningsrådet nå ut mange millioner kroner innen tjenesteforskning, folkehelse, redusere ulikeheter og pasientnær klinisk forskning.


- Bedrifter kan ikke søke selv, men kan ta initiativ for å igangsette forskning. Norwegian Smart Care Cluster kan bistå bedrifter til å komme i kontakt med de rette forskningsinstittusjonene for å diskutere samarbeidsprosjekt, sier Marit Hagland, i Norwegian Smart Care Lab.

Image

Business med Bulgaria?

Innovasjon Norge lyser ut 5 millioner euro til næringslivsamarbeidsprosjekt mellom Bulgaria og Norge innen forretningsområde velferdsteknologi og innovasjon.

Nye medlemmer i klyngen

Arrangement vi anbefaler

6. desember: Webinar UiS - webinar om ansvarlig innovasjon.

Planlegg for det uventede - ROS-analyse

 

12. desember: DNB Nordic Healthcare conference, Oslo

Image
 
Facebook
 
LinkedIn

Hvis du ikke lenger ønsker å abonnere på vårt nyhetsbrev kan du gi oss en beskjed ved å følge denne link!